Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Cubot King Kong Star

Zobraziť katalóg
Cubot King Kong Star
3,7 12 hodnotení
Mobilný telefón – 6,78" IPS 2460 × 1080 (90Hz), operačná pamäť 12 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G, fotoaparát: 100Mpx hlavný + 5Mpx makro, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 33W, batéria 10600 mAh, model 2023, Android
Kód:  CUB062ax Produktové číslo:  CUB062ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cubot King Kong Star

Mobil CUBOT King Kong Star spadá medzi odolné telefóny s dotykovým displejom. Dovolí vám sledovať dianie online, zaznamenávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým fotoaparátom, ale tiež používať praktické aplikácie alebo si zahrať hry. Mobil disponuje 6,78" displejom, čo ocenia priaznivci veľkých telefónov. Vnútri je prichystaný priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM + pamäťová karta. O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G. Operačná pamäť dosahuje kapacitu 24 GB. O dostatočný prísun energie sa postará batéria s kapacitou 10600 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C. Mobilný telefón je navrhnutý tak, aby bol vodoodolný a nárazuvzdorný, a preto bude maximálne spoľahlivý pri každodennom používaní. Jeho ochrana spĺňa stupeň krytia IP68 a IP69K. Mobil Cubot je na trhu od roku 2023.

Hlavné prednosti mobilu Cubot King Kong Star

  • Odolný mobil Cubot je osadený 6,78" obrazovkou
  • O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte je 24 GB
  • Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 10600 mAh
  • Poteší vás konektorová výbava USB-C
  • Je schopný odolať vode a nárazom so stupňom krytia IP68 a IP69K
  • Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 100 Mpx
  • Na zadnej strane sú celkovo 3 snímače fotoaparátu
  • Mobilný telefón je opatrený 6,78" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si budú pochvaľovať 90Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Základné operácie sú spravované operačným systémom Android 13 s nadstavbou Čistý Android
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť použitím pamäťovej karty typu MicroSD a TF Card s veľkosťou 1024 GB
  • Mobil má k dispozícii slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) a WCDMA (3G) mobilné siete
  • Energiu telefónu zaisťuje vstavaná batéria s kapacitou 10600 mAh

Na displej mobilu Cubot je radosť pozerať sa

Každý okamih s mobilom Cubot prinesie radostné chvíle, pretože svojím 6,78" IPS displejom a Full HD 2460 × 1080 rozlíšením prináša obsah v peknej kvalite. Obnovovacia frekvencia displeja 90Hz zvládne hry so 60 FPS.

Zaznamenávajte pekné okamihy na každom kroku

K výbave na fotenie v mobile náleží fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Cubot sa môže pochváliť 100Mpx zadným fotoaparátom, 5Mpx makro objektívom a 24Mpx nočným videním. Makrofotoaparát je ideálny na fotografovanie z krátkej vzdialenosti a zachytenie detailov na malých objektoch, ako sú kvety, hmyz alebo drobné predmety. Makrofotografia sa sústredí na dosiahnutie vysokej úrovne detailu a skúmanie drobných štruktúr, ktoré sú obvykle nepostrehnuteľné. S mobilom Cubot budete natáčať videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Prisvetľovacia dióda zvyšuje kvalitu fotografií alebo videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu so solídnou životnosťou

Mobilu Cubot dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 10600 mAh, ktorá zvládne chod počas dvoch aj viacerých dní. Je charakteristický rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 33 W. Na napájanie je určený nabíjací port USB-C.

Mobil Cubot sa pýši spoľahlivým výkonom

Elementárne funkcie a operácie mobilu Cubot zaisťuje operačný systém Android vo verzii Android 13 s nadstavbou Čistý Android. Android je uznávaný pre svoju otvorenosť a bohatý výber dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu ponúka veľkosť 24 GB, ktorá dokáže spúšťať aj 3D hry a virtuálnu realitu. V prípade, že sa dostanete do situácie, kedy pamäť mobilného telefónu nebude stačiť, možno ju rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty typu MicroSD a TF Card s veľkosťou 1024 GB.

Telefón Cubot umožňuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom obstará NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na krátku vzdialenosť, obvykle do 10 cm. Bezstarostne nakupujte a platenie v obchodoch vykonávajte jednoducho pomocou svojho mobilu. S podporou WiFi na svojom telefóne môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth poskytuje bezdrôtovú konektivitu k rôznym zariadeniam, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez použitia kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na stanovenie polohy zariadenia. Mobilný telefón je vďaka tejto technológii schopný zisťovať presnú geografickú polohu, čo sa následne využíva v mnohých aplikáciách, ako je napríklad navigácia, mapovanie, zaznamenanie trás a veľa ďalších.

Komunikujte a zostaňte v kontakte za každých okolností

Do telefónu môže byť umiestnená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám zaistia rýchle 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) a WCDMA (3G) mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie súborov, sledovanie streamov aj spojenie s ostatnými cez videohovor rýchle bez zaseknutí.

Funkcie mobilu, ktoré sú šikovne navrhnuté

Užite si každý deň naplno s mobilom Cubot. S rozpoznávaním odtlačku prsta môžete odomknúť telefón bez problémov len jednoduchým dotykom. Štandardom je notifikačná dióda. Má za úlohu informovať používateľa o rôznych udalostiach alebo stavových zmenách na zariadení bez toho, aby bolo potrebné zapínať obrazovku. MMS vám umožní zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Smartfón disponuje podporou funkcie OTG, ktorá umožňuje využívať zariadenie na pripojenie ďalších periférií, napríklad myši, klávesnice alebo USB disku. Pomocou senzora priblíženia telefón spozná, keď je tvár blízko neho počas hovoru, a automaticky vypne displej na zabránenie náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery telefónu:

180,2 × 80,8 × 17,8 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

395 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cubot King Kong Star Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubot King Kong Star. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubot King Kong Star. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubot King Kong Star. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubot King Kong Star.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií