Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Značka
Kompatibilný OS
IOS
(2)
Android s GMS
(2)
Bezdrôtová technológia
Bluetooth
(2)
GPS
(2)
Športové aktivity
Bedminton
(2)
Beh
(2)
Cyklistika
(2)
Fitness
(2)
Chôdza
(2)
Funkcia merania športu
Krokomer
(2)
Tepová frekvencia
(2)
Detekcia začatia aktivity
(2)
Vzdialenosť
(2)
Záznam trasy
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom sú dokonalým spojením modernej technológie a klasického, elegantného dizajnu. Tieto hodinky kombinujú funkčnosť a sofistikovaný vzhľad, a tak sú ideálne pre ženy, ktoré hľadajú praktický, ale zároveň štýlový doplnok. Ako na výber?

Pokračovať

Čím vás zaujmú dámske smart hodinky s kovovým remienkom?

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom predstavujú elegantné spojenie modernej technológie s tradičným hodinárskym dizajnom. Typické pre tieto hodinky je ich odolný, ale zároveň sofistikovaný kovový remienok, ktorý dodáva luxusný vzhľad a pocit. Ciferník býva vybavený dotykovým displejom a ponúka množstvo inteligentných funkcií, od fitness sledovania po prepojenie so smartfónom. Táto kombinácia moderných technológií a klasickej elegancie robí tieto hodinky ideálnym doplnkom na každodenné nosenie aj významné príležitosti.

Elegantné vs. robustnejšie dámske inteligentné hodinky s kovovým remienkom

Hľadáte elegantné alebo skôr robustnejšie dámske inteligentné hodinky s kovovým remienkom? Oba varianty ponúkajú harmonickú kombináciu modernej technológie a atraktívneho dizajnu, ale každá je prispôsobená inému životnému štýlu a preferenciám.

  • Elegantné, tenšie remienky dámskych inteligentných hodiniek sú ideálne pre ženy, ktoré preferujú subtílnejší, sofistikovanejší vzhľad. Tieto remienky často vyzerajú viac ako tradičný šperk a sú vhodné na formálne udalosti, alebo každodenné nosenie v kancelárii.
  • Naopak hrubšie, robustnejšie remienky sú zamerané na funkčnosť a odolnosť, čo ich robí ideálnymi na športové aktivity, alebo aktívny životný štýl. Tieto remienky sú obvykle vyrobené z materiálov, ktoré vydržia viac nárazov a sú odolné proti potu a vode.

Inteligentné hodinky dámske kovový remienok robustnejší
Elegantnejšie inteligentné hodinky s kovovým remienkom

Inteligentné hodinky dámske kovový remienok elegantný
Robustnejšie inteligentné hodinky s kovovým remienkom

Ciferník: ako môžu vyzerať dámske smart hodinky s kovovým remienkom?

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom obvykle ponúkajú rôzne veľkosti a tvary ciferníkov, aby vyhovovali rôznym preferenciám.

  • Veľkosť: väčšinou majú dámske inteligentné hodinky s kovovým remienkom ciferník strednej veľkosti, ktorý je dostatočne veľký na ľahké čítanie a interakciu s dotykovým displejom, ale zároveň dostatočne kompaktný, aby hodinky pôsobili elegantne a neboli na zápästí príliš ťažké alebo objemné.
  • Tvar: ciferníky môžu byť okrúhle, ktoré imitujú klasické hodinky a sú obľúbené pre svoj tradičný vzhľad, alebo obdĺžnikové či štvorcové, ktoré ponúkajú modernejšiu a sofistikovanejšiu estetiku. Tvar ciferníka je často vyberaný na základe osobných preferencií a toho, ako hodinky ladia s celkovým štýlom.

Dámske smart hodinky: kovový remienok sa zapáči všetkým

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom sú obvykle vyrobené z nehrdzavejúcej ocele alebo zliatin, čo im dodáva eleganciu a zároveň zaručuje odolnosť a dlhú životnosť. Materiál je vybraný tak, aby odolával každodennému opotrebovaniu a zároveň pôsobil štýlovo. Veľkosť remienka je obvykle nastaviteľná, aby vyhovovala rôznym veľkostiam zápästia, čo umožňuje pohodlné nosenie. Moderný dizajn remienkov dokonale ladí s technologickými prvkami hodiniek, čím poskytuje ideálnu kombináciu funkčnosti a módneho doplnku.

i

Kapacita batérie dámskych inteligentných hodiniek s kovovým remienkom sa líši v závislosti od modelu a využívaných funkcií, ale obvykle ponúkajú fungovanie od niekoľkých dní až po týždeň na jedno nabitie. Modely s pokročilými funkciami, ako je GPS alebo nepretržité monitorovanie pulzovej frekvencie môžu vyžadovať častejšie nabíjanie.

Aké funkcie ponúkajú dámske smart hodinky s kovovým remienkom?

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom ponúkajú množstvo pokročilých funkcií, ktoré zahŕňajú:

  • Fitness sledovanie: vrátane krokomeru, monitorovania spálených kalórií, sledovania vzdialenosti a špecifických cvičebných režimov.
  • Zdravotné monitorovanie: funkcie ako monitorovanie srdcového pulzu, sledovanie kvality spánku a v niektorých prípadoch aj monitorovanie hladiny kyslíka v krvi, alebo sledovanie menštruačného cyklu.
  • Notifikácie: prijímanie upozornení z telefónu, vrátane hovorov, textových správ, e-mailov a oznámení zo sociálnych médií.
  • GPS: na sledovanie polohy a trás, užitočné pri behu alebo jazde na bicykli.
  • Hudobné ovládanie: možnosť ovládania hudby priamo z hodiniek, bez nutnosti siahať po telefóne.
  • Vodoodolnosť: odolnosť proti vode, čo je vhodné na plávanie alebo nosenie v daždi.
  • Personalizácia: možnosť zmeniť vzhľad ciferníka a vymeniť remienok, aby zodpovedal rôznym štýlom a príležitostiam.
  • Bluetooth a WiFi pripojenie: na synchronizáciu s inteligentným telefónom a prístup k ďalším aplikáciám a funkciám.

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom sú obvykle kompatibilné s oboma hlavnými mobilnými operačnými systémami – Androidom a iOS. Táto kompatibilita zaručuje, že môžu byť ľahko synchronizované s väčšinou smart telefónov, čo umožňuje používateľkám využívať všetky ich funkcie ako sú notifikácie, sledovanie fitness a zdravotných parametrov, a prístup k aplikáciám.

A čo dizajn? Dámske smart hodinky s kovovým remienkom sa hodia každej žene

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom zahŕňajú niekoľko atraktívnych farebných vyhotovení, ktoré sa prispôsobujú rôznym štýlom a preferenciám. Strieborné hodinky ponúkajú klasický a univerzálny vzhľad, ideálny na každodenné nosenie aj formálne príležitosti. Zlaté hodinky prinášajú nádych luxusu a elegancie, vynikajúci pri špeciálnych udalostiach alebo ako výrazný módny doplnok. Rose Gold hodinky sú moderné a trendy, poskytujú jemnejšiu alternatívu k zlatu a krásne dopĺňajú rôzne farby pleti. Každý z týchto farebných variantov prináša svoj jedinečný charakter.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Huawei Watch GT 4 41 mm Stainless Steel Strap - Smart hodinky Varianty
4,9 25×
Huawei Watch GT 4 41 mm Stainless Steel Strap
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s iOS a Android s GMS, 1,32" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 168 h, s ovládaním v češtine
356,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUWGT41c
4,9 25×
Huawei Watch GT 4 41 mm Stainless Steel Strap
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s iOS a Android s GMS, 1,32" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 168 h, s ovládaním v češtine
338,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HUWGT41c
mobilné telefónyOchranné sklo Corning Gorilla Glass – najnovšia verzia, typy, pôvod Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
Stal sa z vášho dieťaťa v posledných mesiacoch leňoch a len zložito ho prehovárate k fyzickým aktivitám? Vyskúšajte smart hodinky WowME Kids Play, ktoré hravým spôsobom znovu naštartujú záujem o pohyb. Čo všetko vedia hodinky zmerať? A ako fungujú v každodennej praxi?
Posvietili sme si na dvojicu smart hodiniek od populárnej značky Xiaomi, ktorá v minulosti už niekoľkokrát prekvapila svojou schopnosťou ponúknuť elektroniku s takmer bezkonkurenčným pomerom cena/výkon. Podarí sa jej to aj tentoraz?
Inteligentné hodinkyHuawei Watch 3 a 3 Pro (RECENZIA) – high-end hodinky s priestorom na zlepšenie Vyskúšali sme za vás nové smart hodinky Huawei Watch 3, ktoré prinášajú nielen dostatok inovácií, ale aj vyššiu cenovku. Podarí sa im zaradiť medzi najlepšie zariadenia svojho druhu? Nielen to zistíte v našej recenzii Huawei Watch 3 a 3 Pro..
Inteligentné hodinky sú šikovným prostredníkom medzi naším mobilom a nami, sledujú naše kroky a poradia, ako cvičiť. A v poslednej dobe sú aj stále krajším a variabilnejším doplnkom: Športový vzhľad možno zmeniť na elegantný s pomocou pár krokov po ceste z fitka. Aké...
Najnovšie zariadenie americkej značky Fitbit nie je len fitness náramkom so všetkým, ale aj módnym doplnkom, ktorý vášmu outfitu dodá ten správny šmrnc.
Viac článkov Všetky články

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom

V kategórii Dámske smart hodinky s kovovým remienkom máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Dámske smart hodinky s kovovým remienkom – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámske smart hodinky s kovovým remienkom
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií