AD elektro Star Wars

Dell Venue 8 černý

Zobraziť katalóg
Dell Venue 8 černý
Tablet dotykový 8 "1280x800 IPS, Intel Atom Z2580 2GHz Dual-Core, RAM 2GB, HDD 32GB, Intel HD Graphics, 3G, WiFi, BlueTooth 4.0, webkamera, microSDHC, Android 4.2
Kód:  DTB026c Produktové číslo:  TN1-VEN8-N2-013K Stránky výrobcu

Dell Venue 8 černý

Spoločnosť Dell uvádza na trh všestranný, multimediálny tablet založený na obľúbenej platforme Google Android. Dell Venue 8 sa stane skvelým spoločníkom na cestách aj v pohodlí vášho kresla vďaka jeho prednostiam, ktorými sú nízka hmotnosť a hrúbka necelých 10 mm . Jemné detaily vo všetkých vašich obľúbených aplikáciách si užijete na 8 "displeji s vysokým rozlíšením 1280x800 pixelov . Displej je vybavený technológiou IPS , Takže vás poteší svojou schopnosťou zobrazovať obsah v takmer neobmedzených pozorovacích uhloch. Súčasťou tabletu je operačný systém Google Android 4.2 Jellybean , Ktorého prostredie je intuitívne a ovládanie zábavné.

Dell Venue 8 má už z výroby predinštalované obľúbené aplikácie Youtube, Gmail, Google Play Store a ďalšie. Aplikácia Google Play navyše umožňuje prechádzať databázou tisícov aplikácií a následne je jediným dotykom nainštalovať. S týmto tabletom vybavíte nákupy, napíšete na chat svojim priateľom, rovnako ako si môžete zahrať vaše obľúbené herné pecky alebo len tak relaxovať pri surfovaní internetom a čítanie elektronických kníh. Skrátka všetko, čo môžete očakávať od multimediálneho tabletu, ktorý navyše vydrží až 8 hodín na jediné nabitie batérie .

Pod podareným obalom s kvalitným displejom tiká dvojjadrový procesor Atom Z2580 od Intelu . Je taktovaný na vysokú frekvenciu, ktorá činí rovné 2 GHz pre hladký chod všetkých aplikácií. Tento vydarený a výkonný kus kremíka dostal do výbavy funkciu Hyper-Threading , Takže procesor funguje ako logické štvorjadro. Súčasťou procesora je tiež grafické jadro Intel HD Graphics , Ktorého maximálna frekvencia je 533 MHz. Pokiaľ však aplikácie nevyžadujú vysoký výkon, potom grafika ide na nižšiu frekvenciu 400 MHz pre dlhšiu výdrž batérie.

Pre ukladanie dát použil výrobca flash pamäť s kapacitou 32 GB . Túto hodnotu možno rozšíriť až o ďalších 32 GB pomocou pamäťovej karty microSDHC, pre ktorú je pripravený slot. Vo výbave sa nachádza tiež 3G modul , Rovnako ako technológia Bluetooth vo verzii 4.0. V miestach s dostupným hot-spotom sa môžete pripojiť k sieti internet pomocou zabudovaného WiFi adaptéra. Skvelé fotografie zaobstaráte pomocou 5MPx kamery na zadnej strane tabletu. Na strane s displejom sa nachádza webkamera s rozlíšením 2 MPx , Takže sa môžete s priateľmi a rodinou kedykoľvek vidieť cez obrazovku. Tablet Dell Venue 8 je skrátka všestranný pomocník, s ktorým sa zabavia každý člen rodiny.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžu použít tento tablet jako gps navigaci do auta?Děkuji za info a pěkný den. S pozdravem Jirka

Diskusia a poradňa k Dell Venue 8 černý
Príslušenstvo pre Dell Venue 8 černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Venue 8 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Venue 8 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Venue 8 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Venue 8 černý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií