AlzaBoxy Q1 PET

Ecovacs D77

Zobraziť katalóg
Ecovacs D77
5 3 hodnotení
Robotický vysávač 2v1,+ ručný, nádoba 0.4l, 4 režimy, pre podlahovú plochu až 120m2, virtuálna stena, nabíjacia stanica, diaľkové ovládanie, teleskopická trubica, kefová a štrbinová hubica, hubica na steny
Kód:  EAD9101e Produktové číslo:  ECOD77 Stránky výrobcu

Ecovacs D77

Ecovacs D77 predstavuje inovatívne komplexné riešenie upratovania vašej domácnosti. Tento praktický pomocník v sebe spája funkciu robotického aj ručného bezvreckového vysávača v jednom prístroji. Záleží len na vás, kedy ho naprogramujete na automatické upratovanie, aby ste sa mohli venovať iným činnostiam ako je upratovanie, a kedy ho použijete ručne pre upratovanie drobných nečistôt alebo napríklad ťažko prístupných miest.

Jednoducho šikovný


Pretože ide o zástupcu pokročilého radu vysávačov Ecovacs, môžete si vybrať hneď zo  4 režimov upratovania. Pre bežné upratovanie je určený automatický mód , ktorý miestnosť vysáva viacerými smermi tak, aby bola dôkladne čistá. Režim pozdĺž stien je určený pre vysávanie tesne pri stene, prípadne nábytku. Lokálne a intenzívne upratovanie je potom doporučené, ak sa v domácnosti vyskytne väčšie množstvo nečistôt.

Zariadi pre vás všetko


Vysávač je ideálny pre čistenie všetkých typov podlahových plôch , či už ide o drevené podlahy, linolea, dlaždice alebo koberce s vlasom do 1 cm. Inovovaná rotačná kefa zvyšuje účinnosť vysávania na kobercoch, zatiaľ čo dve postranné kefy pomáhajú pri upratovaní pozdĺž stien. Vysávač veľmi ľahko prechádza prechodové lišty s oblou hranou do výšky až 1,5 cm. S výškou 9,6 cm je vhodný aj pre upratovanie pod pohovkou, posteľou alebo nízkym nábytkom . Hravo si poradí aj so zvieracími chlpmi. Navyše antibakteriálne hygienická funkcia tvorená povrchovou vrstvou nanočastíc striebra a zinku zabraňuje a eliminuje rozmnožovaniu baktérií a vírusov.

Rozumu má na rozdávanie


Nová technológia Ecomotion 2 zaisťuje optimálny pohyb robotického vysávača po miestnosti. Aktívne bezpečnostné senzory zabraňujú pádu zo schodov a narážaniu do nábytku alebo ďalších prekážok. Senzory rozpoznajú blížiacu sa prekážku, vysávač pribrzdí a vyhodnotí zmenu trasy. Pre vymedzenie priestoru, kde vysávač nemá vôbec vysávať, stačí použiť magnetické pásky alebo virtuálnu stenu . Pre prehľadné ovládanie, nastavenie frekvencie upratovania a signalizáciu prevádzky slúži LCD displej .

Vie aj ručné vysávanie


Výhodou špeciálnej sacej jednotky je jej ďalšie využitie ako ručný vysávač. Stačí vybrať telo vysávača zo stojanu, pripojiť ohybnú hadicu a môžete vysávať priestory nedostupné pre robotický vysávač . Príslušenstvo, ktoré je súčasťou balenia, ponúka aj teleskopickú trubicu, kefovú, vankúšovú hubicu, štrbinovú hubicu, hubicu na prach a praktický pás na zavesenie na rameno.

Tichá sila aj do veľkého domu


Po nabití trvajúcom približne 3 hodiny, zvládne až 120 minút nepretržitej prevádzky. Vhodný je pre podlahovú plochu až 120 m2 .

Navyše sa vyznačuje veľmi tichou prevádzkou , takže budete mať dokonale čistú domácnosť, bez toho aby ste boli rušení nadmerným hlukom. Jeho hlučnosť totiž nepresahuje 60 dB a radí sa tak medzi najtichšie robotické vysávače. Ecovacs D77 predstavuje multifunkčného,výkonného pomocníka pri upratovaní každej modernej domácnosti.

Odborník na ECOVACS vám poradí


Pretože vám chce Ecovacs ponúknuť tie najkvalitnejšie služby a servis, môžete sa v prípade otázok obrátiť priamo na Ecovacs špecialistu prostredníctvom emailu [email protected] ([email protected]) alebo na telefóne +420 577 055 220.

Vlastnosti:

  • automatické vyprázdnenie nádobky na nečistoty
  • antibakteriálna hygienická funkcia
  • 4 režimy upratovania: automatické, pozdĺž stien, lokálne a intenzívne upratovanie
  • aktívne bezpečnostné senzory a čidlá
  • technológia ECOMOTION 2 pre optimálny pohyb po miestnosti
  • výška len 9,6 cm - ideálne pre upratovanie pod pohovkou, posteľou, nízkym nábytkom

Príslušenstvo:

  • nabíjacia stanica s vysávačom pre automatické vyprázdnenie nádoby
  • 2 náhradné postranné kefy
  • čistiaci háčik
  • virtuálna stena
  • diaľkové ovládanie
  • základňa pre použitie ako ručný vysávač
  • ohybná hadica
  • teleskopická trubica
  • kefová
  • štrbinová hubica
  • hubica na steny
  • pás na zavesenie na rameno
  • batéria pre virtuálnu stenu
  • batéria pre diaľkové ovládanie

Parametre a špecifikácia

Doba chodu
117,65 min Hotovo!
Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!

Napájanie

Doba chodu
117,65 min Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ecovacs D77 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS D77. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs D77. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECOVACS D77.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií