BOOST JBL BOOST JBL

EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - nikel

Zobraziť katalóg
EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - nikel
Vodný blok pre VGA – Highest Performance Universal GPU Water Block
Kód:  EKFCN016 Produktové číslo:  3831109805169 Stránky výrobcu
EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - nikel Predaj skončil

EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - nikel

EK-VGA Supremacy disponuje maximálnym výkonom, neporovnateľným so žiadnym iným produktom na trhu. EK-VGA Supremacy je univerzálny CPU vodný blok vhodný pre všetky moderné pätice procesorov s univerzálnym držiakom mechanizmu, ktorý ponúka montáž bez použitia nástrojov. Výsledkom je jednoduchá inštalácia. Horná časť je vyrobená z kvalitného akrylového materiálu. Vodný blok má dva sloty pre jednoduchú inštaláciu 5 mm LED diód.

Hlavné parametre vodného bloku VGA Supremacy

  • Vyšší prietok
  • Lepší chladiaci výkon
  • Spracovanie umožňuje inštaláciu LED diód
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , jde na Grafickou kartu Sapphire Rx580 Nitro+ 8Gb Zapojit tento modul ? ( Celkově mě i zajímá jestli karta může mít Vodní chlazení )

Dobry den, jsou u vsech bloku, jak na gpu, tak na cpu, 1/4" zavity ? Dekuji a preji hezky den. S pozdravem TB.

Dobrý den chtěl bych se zaptat jestli byste mi nesložili pc s vodním chlazením , vždycky jsem chtěl mít vodní chlazení ale vůbec se v tom nevyznám. Děkuji z odpověď

Zdravím, je vodný blok priesvitný aby bola v ňom viditeľná tekutina a je možné ho napojiť do EK Water Blocks EK-HD PETG Tube 12 / 16mm ? Ďakujem

Diskusia a poradňa k EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - nikel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - nikl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - Nickel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - Nickel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EK Water Blocks EK-VGA Supremacy - nikkel.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií