Alza Dny květen 2. týden Samsung_CZ_SK

ELNA štandard 8 nerez

Zobraziť katalóg
ELNA štandard 8 nerez
Elektrický ohrievač – ponúka ekonomiké riešenie sušiaka na uteráky do kúpeľne, skladá sa z ôsmich oblúkových dielov strednej veľkosti, elektrický sušiak je vyrobený z kvalitného materiálu v nerezovej farbe, spínač a termoregulátor je umiestnený v spodnej časti sušiaka, má nízku spotrebu energie len 125W, rozmer radiátora 81, 5×48×13cm
Kód:  ELNTO018

ELNA štandard 8 nerez

Elektrický rebrinový radiátor ELNA využijete nielen v priestranných kúpeľniach, ale aj menších miestnostiach, kde vám nezaberie zbytočne veľa miesta ako bežné radiátory. Radiátor tvorí 8 stredne veľkých oblúkových dielov a je vhodný na sušenie uterákov, osušiek a ďalších textílií. Radiátor ELNA sa pýši veľmi kvalitným materiálom a elegantným antikorovým vyhotovením. Termoregulátor a spínač nájdete v spodnej časti kúrenia. Je ho veľkou výhodou je nízka spotreba, ktorá tvorí len 125 W.

Kľúčové vlastnosti elektrického kúrenia ELNA štandard 8 antikor

  • Elektrický rebrinový radiátor v antikorovom vyhotovení
  • Radiátor je vyrobený z veľmi kvalitného materiálu
  • Radiátor ELNA tvorí 8 oblúkových dielov a je vhodný na sušenie osušiek, uterákov a ďalších textílií
  • Termoregulátor a spínač je uložený v spodnej časti kúrenia
  • Radiátor ELNA sa pýši nízkou spotrebou energie 125 W

Rozmery:
81,5 × 48 × 13 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je připojení do sítě jen na pravé straně, jako na obrázku, nebo je možné zvolit i opačnou variantu. Díky.

Diskusia a poradňa k ELNA štandard 8 nerez
Príslušenstvo pre ELNA štandard 8 nerez
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELNA standard 8 nerez. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELNA Leiter 8 Edelstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELNA Leiter 8 Edelstahl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELNA standard 8 - rozsdamentes acél.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií