Rapture Rapture

EVOLVE Storm 800W černý

Zobraziť katalóg
EVOLVE Storm 800W černý
PC zdroj ATX 2.2, aktivní PFC, SLI, účinnost 80+, 14cm ventilátor, retail
Kód:  UE106h Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVE Storm 800W černý

Kvalitný počítačový zdroj dodávaný v elegantnom, krabicové retail balenie o výkone 800 W a garantujúce účinnosť vyššia ako 80%. Tento zdroj v čiernom prevedení je ideálnou voľbou pre pohon počítačových zostáv, v ktorých sú ukryté výkonné komponenty ako napr niekoľkých jadrové procesory pracujúce na vysokých frekvenciách alebo hernej grafickej karty v zapojení SLI požadujúce účinné a stabilné napájanie. Zdroj spĺňa štandard EPS 12V 2.91 a ATX 2.2, má aktívne PFC a jeho význačným rysom je 140 mm tichý ventilátor s reguláciou otáčok, ktorý zamedzí nadbytočnému hluku v prípade nízkeho zaťaženia systému. Zdroj ponúkne 6 SATA konektorov pre pripojenie viacerých pevných diskov a pre napájanie grafických kariet sú pripravené dva 8pinový (6 +2 pinov) PCI Express konektory. Samozrejmosťou je potom napájací konektor 20 +4 pinov pre základnú dosku.

Parametre a špecifikácie:

Základné informácie:
Formát: ATX 2.2
Výkon: 800 W
PFC:aktívny
Účinnosť: 80 +
Ďalšie vlastnosti: sieťový vypínač

Chladenie:
Rozmer ventilátora: 140 mm
Regulácia otáčok

Konektory a kabeláž:
kabeláž v dĺžke 50cm:
2x napájací kábel VGA PCI-E 6 +2 pin
1x napájací kábel pre MB 20 +4 pin
2x napájací kábel s 2x MOLEX konektorom a 1x FD3
2x napájací kábel s 2x MOLEX konektorom
2x napájací kábel cpu 8 + 4pin
2x napájací kábel s 3x S-ATA konektorom
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky tuning zdroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVE Storm 800W černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVE Storm 800W černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVE Storm 800W černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVE Storm 800W černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVE Storm 800W černý.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií