Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVOLVEO Smart TV box Q4 & EVOLVEO FlyMouse

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Smart TV box Q4 & EVOLVEO FlyMouse
3,0 7 hodnotení
Multimediálne centrum Multimediálny prehrávač s prístupom na internet cez TV + EVOLVEO FlyMotion (AirMouse + bezdrôtová klávesnica), Quad Core 1.6 GHz, 2 GB RAM, 8 GB ROM, WiFi + LAN RJ45, 2x USB 2.0 HOST, microUSB, microSDHC slot, HDMI 1.4, FullHD 1080p, MKV, DivX, MP3, WMA, MOV, JPEG, Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  JD185 Produktové číslo:  SMTVB-Q4-FLM Stránky výrobcu
EVOLVEO Smart TV box Q4 & EVOLVEO FlyMouse Predaj skončil

EVOLVEO Smart TV box Q4 & EVOLVEO FlyMouse

Multimediálny prehrávač so systémom Google Android 4.2.2 vám umožní prehliadať vo vašom obývacej izbe internetové stránky, posielať emaily alebo pristupovať k sociálnym sieťam. Vďaka flexibilite tohto operačného systému poháňaného 4jádrovým procesorom a 4jádrový grafiky behom pár chvíľ doplníte aplikácie podľa vašich priorít, a získate tak kompletný internetový a prehrávacie servis. Jedinečné ovládanie Evolveo FlyMotion značne spríjemnia ovládanie Androidu.

Pokrokový


EVOLVEO Smart TV box Q4 premení vašu televíziu na multimediálne okno do sveta zábavy.
  • Unikátny bezdrôtová klávesnica
  • Vysoký syntetický i grafický výkon
  • Google Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Slot pre microSDHC
  • Wi-Fi, HDMI 1.4, Dvojica USB

Blesk


Extrémna rýchlosť zaisťuje výkonný 4jádrový procesor vybavený naviac 4jádrovým grafickým čipom a 2 GB operačnej pamäte. Užite si rýchle prehliadanie webu, najnáročnejšie hry, multitasking a možnosť sťahovať veľké súbory - s pomocou bezdrôtového pripojenia Wifi alebo cez sieťový kábel.

Všestranný


Operačný systém Google Android 4.2.2 Jelly Bean otvára podobné možnosti vo vašej obývačke ako moderný smartphone alebo tabliet.

Využívajte obľúbené Android aplikácie ako napríklad internetový prehliadač Google Chrome, Predpoveď počasia, internetové rádiá, streamovanie videa z YouTube alebo tisíce hier z Google Play priamo z pohodlia domova.

Odpis ruky


Pre veľmi jednoduché ovládanie Smart TV skvele poslúži Evolveo FlyMotion. Tento špeciálny diaľkový ovládač kombinuje myš s klávesnicou, ktorá má rovnaké rozloženie klávesov, ako tá počítačová. Vďaka FlyMotion kopíruje kurzor na obrazovke pohyb vašej ruky vo vzduchu.

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO Smart TV box Q4 & EVOLVEO FlyMouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Smart TV box Q4 & EVOLVEO FlyMouse.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií