VERSZO BEL-030B černý

Zobraziť katalóg
VERSZO BEL-030B černý
FM Transmitter pro iPod, bezdrátový přenos MP3 přes FM, 12V DC napájení
Kód:  JD798k

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VERSZO BEL-030B černý

Špeciálna bezdrôtový FM vysielač určený pre všetky modely Apple iPod, vďaka ktorému si jednoducho na vašom autorádiu či hifi veži pustíte svoje obľúbené skladby z iPodu a to všetko bez použitia jediného drôtiku.Stačí jednoducho zapojiť FM vysielač do vášho iPodu, potom si na displeji navoliť rádiovú frekvenciu v rozsahu od 88,1 do 107,9 FM a tú istú frekvenciu potom vyberiete na vašom rádiu.Zariadenie má dosah až tridsať metrov a je kompatibilný so všetkými modelmi Apple iPod.Na zariadení nájdete tlačidlá pre spustenie a zastavenie hudby alebo posun na ďalšiu skladbu alebo ďalší album.Vysielač je dodávaný s nabíjačkou do 12V zásuvky autozapalovača.

Parametre a špecifikácie:

Podporované zariadenia:
Apple iPod (všetky verzie)

Podporované formáty:
MP3, WMA

Vysielané frekvencie:
88,1 - 107,9

Dosah:
Až 30 metrov

Napájanie:
12 V (cigaretový zapaľovač)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VERSZO BEL-030B černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERSZO BEL-030B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VERSZO BEL-030B černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VERSZO BEL-030B černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VERSZO BEL-030B černý.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií