Rapture PET

FRACTAL Define XL Pearl Black

Zobraziť katalóg
FRACTAL Define XL Pearl Black
PC skrinka černá
Kód:  CB321j2 Produktové číslo:  7350041080480 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FRACTAL Define XL Pearl Black Predaj skončil

FRACTAL Define XL Pearl Black

Fractal Define XL je väčší súrodenec uznávané a oceňované Define R3.Rovnako ako ona ponúka množstvo zaujímavých funkcií a veľmi štýlový vzhľad.Define XL je špecialistom na tichú prevádzku a nezanedbáva ani ďalšie dôležité funkcie, akými sú chladenie, rozšíriteľnosť a jednoduchosť použitia.Skriňa je vybavená hustým hluk adsorbujícím materiálom, zakrytým mäkkou penou.Tento materiál účinne pohlcuje hluk, ktorý vytvárajú komponenty a ventilátory vnútri skrine.Tichá prevádzka je podporovaný silikónovými podložkami v klietkach pre montáž pevných diskov

Dôležitým rysom Fractal Define XL je rozdelenie do troch samostatných komôr.Prvý z nich je hlavná komora v hornej časti obsahujúcej väčšinu komponentov, ako je základná doska, optické mechaniky a klietka na štyri pevné disky.Hlavná komora je chladená jedným 140 mm ventilátorom v prednej a jedným 140 mm v zadnej časti, ktoré dopĺňa 180 mm ventilátor v hornej časti.Ďalšie ventilátory si môže každý užívateľ osadiť voliteľne podľa jeho potrieb.Horná 180 mm ventilátor je špeciálne naklonený, a vďaka tomu vyfukuje horúci vzduch zo zadnej časti skrine.Hlavná komora je napojená na druhú teplotné komoru v spodnej časti, opatrenú odnímateľným oddeľovačom, ktorého môžete odstrániť, ak chcete obrátiť zdroj ventilátorom nahor, aby nasával vzduch z hlavnej komory.Štandardné a odporúčaná konfigurácia je ale s uzavretým vekom, kedy zdroj nasáva vzduch zo spodnej časti skrine cez integrovaný filter.

Tretia komora sa nachádza pod prvý klietok na pevné disky a pozostáva z oddelenia pre šesť pevných diskov.Môže byť chladená voliteľným 140 mm ventilátorom v prednej časti.Štandardne sa ohriaty vzduch ženie za postranným panelom do zadnej časti skrine a potom von.Môžete ale tiež odstrániť deliacu kovový panel medzi dolnými komorami HDD a zdroje a nechať prúdiť vzduch cez zdroj a zadné ventilačné otvory.Ďalšou unikátnou funkciou skrine Fractal Define XL je patentovaná funkcia ModuVent, ktorá Vám umožňuje vybrať si, či chcete mať bočný panel uzavretý krytom s izolačnou hmotou, či ho osadíte ventilátorom.To ocenia užívatelia hľadajúci ticho, rovnako ako tí, ktorí túžia po výkone.Okrem všetkých týchto funkcií ponúka Fractal Define XL vynikajúce možnosti organizácie kabeláže, vďaka veľkým otvorom a komfortnému priestoru pre káble za základnou doskou.Otvory pre káble sú opatrené silikónovými kryty, ktoré účinne skrývajú ich zväzky.Súčasťou skrine je aj regulátor ventilátorov, ktorý môže byť namontovaný do rozširujúceho slotu v zadnej časti.Pomocou neho budete schopní ovládať až tri ventilátory jedným gombíkom.

Parametre a špecifikácie:

Všeobecné:
Farba:čierna (pearl black)
Materiál:SECC s protihlukovou úpravou
Formát skrine:Big Tower
Pre základné dosky:Mini ITX, Micro ATX, ATX, Extend ATX

Pozícia:
4x 5,25 "externé (jedna s konvertorom na 3,5")
10x 3,5 "interné (4x v hlavnej komore s vyberateľnou klietkou 6x v dolnej časti s fixnou klietkou)

Konektory na hornom paneli:
4x USB
1x eSerial ATA
1x výstup na slúchadlá
1x vstup na mikrofón

Systém chladenia:
Regulátor otáčok pre 3 ventilátory v balení
2x predné ventilátor 140 mm (1x osadený, 1x príprava pre ventilátor)
1x predné ventilátor 120 mm (Neosadené, príprava pre ventilátor)
1x vrchný ventilátor 180 mm (osadený)
1x zadný 140 mm ventilátor (osadený)
1x bočný panel 120/140 mm ventilátor (Neosadené, príprava pre ventilátor)

Rozširujúce sloty:
7x

Zdroj:
Skriňa je dodávaná bez zdroja (pozície s filtrom v spodnej časti)

Ostatné:
Funkcia ModuVent
Vyberateľné prachové filtre

Rozmery (Š x V x H):
232 x 560 x 561,3 mm

Hmotnosť:
17,95 kg

Poznámka:
» Všetky tuning skrinky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRACTAL Define XL Pearl Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FRACTAL Define XL Pearl Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FRACTAL Define XL Pearl Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FRACTAL Define XL Pearl Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií