Xbox 360 - Forza Motorsport

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Forza Motorsport
Xbox 360 - Forza Motorsport Predaj skončil

Xbox 360 - Forza Motorsport

Naprosto výnimočný a povedený automobilový simulátor z dielne Microsoftu určený pre Xbox.Samozrejmosťou je kompatibilita s novší konzolou Xbox 360.Kúpou tohto titulu získate desiatky hodín čistej pretekárskej zábavy a zážitkov pri prechádzaní 31 pretekárskych okruhov, predbiehanie kolo na kolo, ladenie auta ako pod kapotou, tak aj zvonka, a nácviku jazdy s 231 rôznymi vozne 60 renomovaných značiek, ktoré ste riadili len vo svojich snoch !Autá sa správajú realisticky a každej inak, predné a zadné náhon od seba úplne bezpečne spoznáte.Hra má arkádovej a kariérny časť, v prvej sa skôr naučíte charakteristiky tratí a áut, nebudete zachádzať do detailov, v druhej už plne zabřednete do tajov ladenie auta, výkonu a postupu do ďalších a ďalších pretekárskych sérií, v ktorých sa bude jazdiť čoraz rýchlejšie.Pod detailný ladenie auta spadá tlak pneumatík, uhol kolies, výška podvozku, zavesenia, tlmiče, vyváženie bŕzd, prevodovka, atďparametre potrebné na výhru v závode.Ale veľkých zádrhelů sa nemusíte obávať, hra má voľbu obtiažnosti a niektoré povolené pomocné triky.Fyzikálny model je taktiez výnimočný, spoznáte každú nerovnosť, obrubník, cestu do kopca alebo prechádzku mimo bezpečia asfaltovaný trati.Umelá inteligencia je tiež dotažena k dokonalosti, bude Vám pripadať, že závodíte so skutočnými ľuďmi, ktorí robia chyby, sú impulzívne alebo naopak plne profesionálne.Dokonalú grafiku aj zvuk tohto herného titulu snáď nemusím ani zdôrazňovať, oboje je pastvou pre zmysly.S priateľmi možno pretekať online (až 8 hráčov) alebo s rozdelenou obrazovkou (splitscreen) v dvoch.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Forza Motorsport
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Forza Motorsport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Forza Motorsport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Forza Motorsport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Forza Motorsport.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií