AD květen univerzal Alzaboxy

Outlast Trinity - PS4

Zobraziť katalóg
Outlast Trinity - PS4
5 2 hodnotení
Hra na konzolu – survival horor z pohľadu prvej osoby, obsahuje nasledujúce tituly: Outlast, Outlast: Whistleblower a Outlast 2
Kód:  MSX210c5 Produktové číslo:  5051892207867 Stránky výrobcu

Outlast Trinity - PS4


Zabudnite na zbrane, tony streliva a hordy mŕtvych nepriateľov. V desivom svete survival hororu Outlast si musíte vystačiť len s kamerou s nočným videním a základnými inštinktami prežitia. Namiesto lovca sa stanete štvanou zverou, keď sa ako novinár hľadajúci skutočnú pravdu musíte vydať na hrôzostrašné miesta prešpikované šialenstvom a náboženským fanatizmom.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje pôvodnú hru, DLC Whistleblower a úplne nový druhý diel
  • Atmosférické vizuálne spracovanie a skvelá zvuková stránka
  • Pohľad z prvej osoby pre ešte hlbší zážitok
  • Hlavný hrdina je úplne bezbranný, vašou jedinou záchranou je logické myslenie

Outlast

V základnej hre sa ocitnete v koži investigatívneho novinára Milesa Upshura, ktorý sa vydal na cestu do dlho opusteného komplexu pre psychicky chorých v odľahlých horách v Colorade. Zariadenie bolo pred nedávnom znovu otvorené za účelom vedeckého výskumu, ale všetko, čo sa deje vo vnútri, podlieha prísnemu utajeniu. Je na vás, aby ste na vlastnú päsť prenikli do tajuplného komplexu a odhalili hroznú pravdu.

Whistleblower

Príbehové DLC funguje zároveň ako prológ aj epilóg k pôvodnej hre. Tentokrát sledujete príbeh programátora Waylona Parka, ktorý pracuje priamo v obnovenom nemocničnom zariadení. Váš hrdina sa snaží informovať svet o tom, čo sa v budove odohráva, ale je odhalený a musí bojovať o vlastný život.

Outlast 2

Druhý diel ide v šľapajach úspešného prvého dielu, ale ponúkne vám úplne nový príbeh, postavy a miesto, kde sa odohráva. Ako novinár Blake Langermann putujete spoločne so svojou ženou do Arizony, aby ste vyšetrili prípad nedávno zavraždenej ženy. Hra vás zavedie do odľahlej dediny ovládanej šialenou náboženskou sektou, ktorá verí, že prišiel koniec všetkých dní.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Herné prostredie
Hororové Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!
Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!
Herné prostredie
Hororové Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Viac parametrov

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Poznámka:
» Všetky akčné hry na PlayStation 4
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou k tomu české titulky ? Popřípadě jestli vůbec někde jsou a kde ?

Dobrý den, chtěl bych vědět, kdy zboží bude doručeno? Vytvořil jsem objednávku dne 5.5.2017, a termín doručení byl stanoven na 13.5.2017, nicméně dne 12.5.2017 jsem dostal další mail, ve kterém píšete, že zboží doručite 26..2017, a hned další mail s dalším datem 27.5.2017, tak prosím Vás kdy zboží dodate a proč na stránkách uvádíte termíny, ve kterých nejste schopní zboží doručit? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den jedná se tedy o Outlast + Whistleblower(dlc) a ještě Outlast 2 ? V balení jsou disky (DVD) ? Půjde to na ps4 slim nebo jen na PRO ? Děkuji !

Diskusia a poradňa k Outlast Trinity - PS4
Príslušenstvo pre Outlast Trinity - PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Outlast Trinity - PS4.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií