Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - RPG hry na PC

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

RPG hry na PC sú obľúbeným žánrom, ktorý ponúka širokú škálu zážitkov pre hráčov všetkých vekových skupín. Tieto hry sa vyznačujú hlbokými a komplexnými príbehmi, detailnými svetmi a dôrazom na charakterový rozvoj. Čo ďalšie prinášajú RPG hry na PC a aké tituly by vám nemali uniknúť? Čítajte ďalej.


Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
207 položiek
Granblue Fantasy: Relink
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Pripravte si bojovú družinu výberom až štyroch postáv s jedinečnými súpravami schopností, ktoré budú vyhovovať vášmu štýlu boja, a vyrazte do bitky proti obrím nepriateľom, ktorí zdanlivo siahajú až do nebies. Alebo až so troma priateľmi skočte do online kooperácie v hre pre viac hráčov a riešte úlohy spoločne.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1440se
Like a Dragon: Infinite Wealth (Predobjednávka) – Xbox/Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: akčný, RPG a dobrodružný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2209
Persona 3 Reload (Predobjednávka) – Xbox/Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG a dobrodružný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2206
5,0
Starfield: Constellation Edition
Hra na PC – elektronická licencia, žáner: akčný a RPG, – V roku 2330 sa ľudstvo vydalo mimo našu slnečnú sústavu, osídľuje nové planéty a žije akoby vesmírny národ. Vy sa pridáte k Constellation – k poslednej skupine vesmírnych objaviteľov ktorí hľadajú vzácne artefakty po celej galaxii – a budete skúmať rozsiahly vesmír v najväčšej a najambicióznejšej hre od Bethesda Game Studios.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1092ce
Marvels Midnight Suns – Enhanced Edition (Predobjednávka) – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2018
Marvels Midnight Suns – Digital+ Edition (Predobjednávka) – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2016
Marvels Midnight Suns – Legendary Edition (Predobjednávka) – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2014
Mount and Blade II: Bannerlord
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Rohy hučia, vrany sa zlietajú. Ríša je rozorvaná občianskou vojnou. Za hranicami vznikajú nové kráľovstvá. Schmatnite meč, navlečte si zbroj, povolajte stúpencov a vyrazte dopredu za víťazstvom a slávou na bojisku Calradie. Upevnite svoju vládu a vytvorte nový svet z popola toho starého.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1387
Steelrising
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Steelrising ponúkne svet robotických automatónov, ktorí chránia a zároveň bojujú proti francúzskej aristokracii a celkovo ukáže alternatívnu verziu tohto konfliktu.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1373
Minecraft Legends
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1371
5,0
Elden Ring
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – hra dáva hráčom možnosť mapovať svet podľa vlastných predstáv. Zvoľte si strmý súboj v neľútostných bitkách proti divokým nepriateľom, alebo využite výhody tajných bojových systémov hry a získajte prevahu. Záleží od hráča, aby sa rozhodol, ako zvládne mnohé výzvy, ktoré ho čakajú.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1356
Marvels Midnight Suns
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný a RPG – Postavte sa proti démonickým silám Lilith a zažite pohlcujúci osobný príbeh, ktorý privedie známych hrdinov do neznámeho sveta plného nadprirodzena a mystiky.
+Darček Promo elektronický kľúč Marvels Midnight Suns – predobjednávkový bonus – PC v hodnote 4 €
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1354
Dolmen – Day One Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – v hre Dolmen sa hráči ocitajú na nepriateľskej mimozemskej planéte známej ako Revion Prime. Vaša úloha? Priviezť späť vzorky kryštálu s obzvlášť jedinečnými vlastnosťami, takzvaného „dolmenu“. Tieto kryštály dokážu umožniť interakciu medzi realitami, takže predstavujú revolúciu na poli vesmírneho prieskumu a zmenia známy svet navždy.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1352
Reverie Knights Tactics
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Ťahová taktická RPG so strategickými bitkami v izometrickej mriežke, kde každé vaše rozhodnutie môže zmeniť príbeh. Vydajte sa na expedíciu, aby ste našli Lennorien, dávno stratené elfské mesto, a zachránili svojich milovaných, zatiaľ čo budete bojovať proti hrozbe goblinov, ktorí terorizujú celý kontinent!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1350
5,0
Expeditions: Rome
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – ujmite sa úlohy mladého legáta, ktorý musel kvôli politickému súperovi svojho otca utiecť z Ríma a pridať sa k ťaženiu, v ktorom má byť potlačené grécke povstanie. Krok za krokom zvyšujte svoju vojenskú zdatnosť, zoceľujte sa v žiare bitiek a staňte sa legátom, ktorého sa všetci naučia rešpektovať a zároveň sa ho budú báť.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1348
ELEX II: Collectors Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný a RPG – niekoľko rokov po tom, čo Jax porazil Hybrid, sa z nebies znáša nová hrozba, ktorá rozpútava nebezpečnú silu temného Elexu a ohrozuje všetok život na planéte. Aby Jax ubránil mier na Magalane a bezpečie svojej vlastnej rodiny, musí sa vydať na špeciálnu misiu. Počas nej bude musieť presvedčiť frakcie, aby sa spojili proti votrelcom.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1327ce
Elden Ring – Collectors Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný a RPG
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1154ce
Disciples: Liberation – Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – preskúmajte vojnou rozkmásané nadsvetie a spojte sa s radom svetových frakcií: od ľudskej ríše poškvrnenej náboženským extrémizmom po temné sily nemŕtvych, ktoré vedie šialená kráľovná. Vybudujte tím, ktorý bude zbierať vzácne suroviny, meniť politické postoje a bojovať proti brutálnym šelmám v prepracovaných ťahových súbojoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1335
5,0
Kings Bounty 2 – King Collectors Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: RPG, stratégia a dobrodružný – v rozľahlej ríši Antara povstalo hrozné nebezpečenstvo. Jej najvzdialenejšie hranice zaplavila sneť, ktorá ničí pôdu a všetkých, ktorí ju obývajú. Utečenci z postihnutých regiónov prichádzajú do kráľovstva Nostria, kde sa kvôli tomu začína míňať jedlo a ďalšie prostriedky. Zberateľská edícia obsahuje hru, repliku kráľovskej koruny z hry, artbook v pevnej väzbe, soundtrack, obojstranný plagát a dodatočný digitálny obsah do hry.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1174ce
ELEX II
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – niekoľko rokov potom, čo Jax porazil Hybrid, sa z nebie znáša nová hrozba, ktorá rozpútava nebezpečnú silu temného Elexu a ohrozuje všetok život na planéte. Aby Jax ubránil mier na Magalane a bezpečie svojej vlastnej rodiny, musí sa vydať na špeciálnu misiu. Počas ne jbude musiet presvedčiť frakcie, aby sa spojili proti votrelcom.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1327
Biomutant – Uteráková Edícia
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný a RPG – postapokalyptické Kung-fu RPG v otvorenom svete s jedinečným systémom bojového umenia, kde môžete kombinovať kontaktný boj, streľbu a mutantské schopnosti. Obsahuje Biomutant osušku s rozmermi 50×100cm.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1030re
The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – obsahuje základnú hru, všetky skôr vydané rozšírenia (Morrowind, Summerset, Elsweyr, a Greymoor) a nové rozšírenie Blackwood.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1315
Dungeons and Dragons: Dark Alliance – Steelbook Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Dark Alliance vdychuje život svetu Dungeons & Dragons vo výbušnom akčnom RPG, ktoré je plné súbojov v reálnom čase a dynamickej kooperácie. Obsahuje Steelbook, miniartbook, digitálny soundtrack a herný doplnok na stiahnutie.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1314se
Dungeons and Dragons: Dark Alliance – Day One Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Dark Alliance vdychuje život svetu Dungeons & Dragons vo výbušnom akčnom RPG, ktoré je plné súbojov v reálnom čase a dynamickej kooperácie.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1314
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Česká hra Kingdom Come Deliverance od štúdia Warhorse patrí k najúspešnejším tuzemským projektom našej hernej histórie, veď sa jej za päť rokov existencie podarilo predať viac ako päť miliónov kópií. Predpokladáme teda, že na druhom diele sa horlivo pracuje, aj keď...
Final Fantasy VII Remake nepochybne patrí k najambicióznejším videoherným prerábkam posledných rokov a zatiaľ čo zbiera jedno pozitívne hodnotenie za druhým, v Square Enix usilovne pracujú na jeho pokračovaní. Čo si na nás Final Fantasy VII Rebirth chystá? Akým smerom...
Všetko, čo vieme (špeciály)Atlas Fallen (RECENZIE – Súhrn) Autori série The Surge vytvorili nové fantasy akčné RPG, v ktorom sa pozriete do ľudského sveta sužovaného krutými bohmi, ktorého poslednou nádejou je hrdina s magickou rukavicou schopnou ovládať piesok a vytvárať z neho zbrane. Atlas Fallen ponúka hack and slash súboje...
Ak máte radi svet z kníh J. R. R. Tolkiena alebo jeho filmové adaptácie, potom možno prídete na chuť aj hrám s touto tematikou. Jednou takou je aj survival s trpaslíkmi v hlavnej úlohe, The Lord of the Rings: Return to Moria. Čo všetko o hre zatiaľ vieme, sa dozviete na...
Keď je na antické mesto vrhnutý tieň tajomnej kliatby, padá všetka zodpovednosť na jednej mladej hrdinky. Asterigos: Curse of the Stars je najnovším počinom Acme Gamestudio, ktoré sa odhodlalo otestovať vody stále obľúbenejšieho soulsborne žánru. Ako sa pokus vydaril,...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií