F124 F124

Archív - Strategické hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Strategické hry sú žáner počítačových hier, v ktorých môžeš naplno využiť svoje strategické myslenie, schopnosť plánovať a taktizovať. Cieľom stratégie je preskúmať a obsadiť teritórium, vybudovať na ňom zázemie a logistiku (u vojenských stratégií aj armádu) a čeliť nepriateľovi. Nižšie si povieme, aké strategické hry poznáme.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
451 položiek
Autonauts – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: stratégia a simulátor, – Cestujte vesmírom a vytvárajte osady na neobývaných planétach s jediným cieľom: uviesť svety do pohybu pomocou sily automatizácie.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1344
SpellForce: Conquest of EO – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – V tejto ťahovej strategickej hre zasadenej do fantastického sveta SpellForce sa ujmite úlohy svojho majstra ako dedič jeho záhadnej čarodejnej veže. Študujte celý rad kúziel, ktoré môžete zosielať na krajinu okolo seba, vyvolávajte fantastických poskokov a cvičte silných bojovníkov, ktorí sa vydajú do sveta. Bojujte v rýchlych, no taktických ťahových bitkách.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0451
Jagged Alliance 3 - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0450
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1429
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1296
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe spája taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1280
Days of Doom – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0396
Persona 5 Tactica – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Po podivnej udalosti putuje Phantom Thieves do bizarnej ríše, ktorej obyvatelia žijú pod tyranským útlakom. sú obklopení vojenskou skupinou menom Legionnaires a ocitajú sa v smrteľnom nebezpečí, dokiaľ sa neobjaví záhadný legionár.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0390
Loop Hero: Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Lich uvrhol svet do sveta bez času a jeho obyvateľov uvrhol do nekonečného chaosu; ovládajte rozširujúci sa balíček mystických kariet, na ktoré môžete umiestniť nepriateľov, budovy a terén pozdĺž každej jedinečnej výpravnej slučky pre odvážneho hrdinu
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1228de
Jagged Alliance 3
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1344nad
Jagged Alliance 3: Tactical Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok. Tactical Edition je celosvetovo limitovaná na 750 ks
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1344ce
Park Beyond: Impossified Collectors Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Čo keby vaša predstavivosť bola jediným limitom na vytvorenie zábavného parku vašich snov? Vydajte sa na cestu, prehĺbte svoju predstavivosť, postavte a spravujte zábavné parky.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0122ce
Transport Fever 2: Console Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1425nad
5,0
Transport Fever 2: Console Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – Poskytnite svetu prepravnú infraštruktúru, ktorú potrebuje, a zarobte hotové imanie vďaka na mieru šitým prepravným službám. Sledujte, ako vaše vlaky jazdia po koľajniciach, ako sa vaše autobusy a nákladiaky rútia po cestách, ako vaše lode brázdia vlny a ako vaše lietadlá vzlietajú do nebies.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0317
Hello Neighbor 2: Standard Edition – Xbox/Windows Digitál
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2031
Hello Neighbor 2: Deluxe Edition – Xbox/Windows Digitál
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2030
Monster Menu: The Scavengers Cookbook – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, – Keď sa skupina dobrodruhov ponorí do hlbín neprebádanej kobky, rýchlo zistí, že si odhryzli väčšie sústo, než dokážu rozhrýzť. Beznádejne stratení musia nájsť akékoľvek jedlo a zároveň hľadať cestu von.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1154
GrimGrimoire OnceMore – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – Využite silu grimoárov a zničte nepriateľov pomocou štyroch rôznych magických škôl, vrátane kúziel, nekromancie, čarodejníctva a alchýmie. Každá škola sa môže pochváliť niekoľkými zručnosťami, ktoré vám umožnia vyvolať najrôznejších užitočných známych, aby plnili vaše príkazy!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1413
GrimGrimoire OnceMore – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – Využite silu grimoárov a zničte nepriateľov pomocou štyroch rôznych magických škôl, vrátane kúziel, nekromancie, čarodejníctva a alchýmie. Každá škola sa môže pochváliť niekoľkými zručnosťami, ktoré vám umožnia vyvolať najrôznejších užitočných známych, aby plnili vaše príkazy!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1156
Fire Emblem Engage
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1141nad
5,0
Fire Emblem Engage: Divine Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Fell Dragon povstane! Hra zo série Fire Emblem sa odohráva na kontinente Elyos, ktorý sa skladá zo štyroch ríš obklopujúcich svätú krajinu v jeho samotnom strede. Pred tisíckami rokov tu vypukla krutá vojna medzi obyvateľmi Elyous a Fell Dragonom. Počas nej začal miestny vyvolávať emblémy, hrdinov z ostatných svetov, aby im prišli pomôcť. Spoločne s emblémami po svojom boku bojovníci každého z národov srdnato bojovali, až nakoniec sa im podarilo Fell Dragona uväzniť. Avšak v poslednom čase sa začínali objavovať správy, že by Fell Dragon mohol byť čoskoro vzkriesený…
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1141de
Foretales – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Rozhodnite o osude sveta v dômyselne spracovanej príbehovej kartovej hre Foretales. Foretales prináša unikátny pohľad na žáner dobrodružných hier a ponúka nespočetné množstvo herných štýlov a príbehových liniek, prostredníctvom ktorých môžete zachrániť svet… alebo spôsobiť jeho zánik.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1138
5,0
Victoria 3 Day One Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – vybudujte svoju ideálnu spoločnosť vo víre vzrušujúceho a transformačného 19. storočia. Vyvažujte protichodné záujmy vašej spoločnosti a získajte svoje miesto na slnku v hre Victoria 3. Day One Edition obsahuje mediálnu knižočku v koženom štýle s priloženým artbookom.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1391
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií