Stellar Blade Stellar Blade

Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad
Hra na konzolu
Kód:  MX324i1 Produktové číslo:  3391891971270
Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad Predaj skončil

Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad





Vysokorychlostní adrenalinová akce se závodními hlemýždi v hlavní roli? Ve hře Turbo: Super Stunt Squad ano. Staňte se Turbem, obyčejným zahradním šnekem, který se touží stát tím nejrychlejším zástupcem svého druhu na světě, nebo jedním z jeho kamarádů. Užijte si nebezpečných skoků, salt, skluzů a dalších cool triků, které vám pomohou získat celou řadu vylepšení a bonusů. Objevte tajné zkratky, přizpůsobte si svou postavu a získejte si respekt ostatních šneků.
 

Čeká vás:

  • Tuna vylepšení a možností přizpůsobení
  • Pět hratelných postav z filmu
  • Unikátní lokace a závodní dráhy
  • Hra pro více hráčů

Parametre a špecifikácia

Žáner
Pretekársky Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Žáner

Žáner
Pretekársky Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Turbo: Super Stunt Squad.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií