Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GIGABYTE G1.Guerrilla

Zobraziť katalóg
GIGABYTE G1.Guerrilla
Základná doska Intel X58/ICH10R, 3x PCIe x16, DDR3 2200, SATA III RAID, USB 3.0, eSATA, Bigfoot Kiler E2100 GLAN, ATX, 8ch audio, sc1366
Kód:  AG148o3 Produktové číslo:  GA-G1-Guerrilla

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE G1.Guerrilla

Cenovo najdostupnejší model z novej série základných dosiek vyššej kategórie G1-Killer určené pre naozaj náruživých či profesionálnych hráčov.Model G1.Guerrilla sa pýši neobvyklým dizajnom (chladič južného mostíka v tvare zásobníku is vyčnievajúcim nábojom atď), Parádne výbavou a množstvom unikátnych technológií zlepšujúce zvukové zážitky, sieťové pripojenie a výkon procesora.Oproti najvyššiemu modelu disponuje "len" 3 PCI Express 2.0 x16 sloty, ktoré umožnia zapojenie až 3 grafických kariet v režime ATI CrossFireX alebo NVIDIA SLI.Ďalšou odlišnosťou je potom polovičná počet napájacích fáz pre CPU (8) a menší formát plošného spoja (ATX).Od stredného modelu sa odlišuje iba iným zvukovým čipom as tým súvisiace absenciou technológie DTS Connect.

Pri inštalácii procesora vám bude k dispozícii pätica LGA 1366, ktorá podporuje stále najvýkonnejšie desktopové modely Intel Core i7-980X a i7-970 so šiestimi jadrami a obrovskou L3 Cache pamäťou.Pôvodný systémová zbernica FSB (Front-Side Bus) bola nahradená inovatívnou QPI (QuickPath Interconnect), ktorá procesor spája so severným mostíkom čipovej sady Intel X58.Výkonný severnej mostík vďaka podpore až 36 PCI Express 2.0 liniek poskytne využitie 2 PCI Express 2.0 slotov s plnou šírkou pásma s priepustnosťou až 8 GB/s na 16 liniek.Tieto dva natívne sloty x16 je možné využiť pre súbežné zapojenie dvoch grafických kariet alebo využiť všetky 3 sloty PCI Express x16 pre zapojenie 3 kariet s priepustnosťou x8 na každom slotu.

So severným mostíkom je zbernicou DMI (Direct Media Interface) prepojený južnej mostík Intel ICH10R, ktorý natívne podporuje 6 SATA II radičov s možnosťou využívania RAID polí v konfigurácii 0/1/5/10.Poteší externý radič Marvell 88SE9182, ktorý so sebou prináša ďalšie dva SATA konektory tentokrát tretej generácie s dvojnásobnou prenosovou rýchlosťou 6 Gbit/s.Vďaka podpore hybridná EFI technológie duálneho BIOSu je možné bootovať aj z pevných diskov s kapacitou 3 TB.

Osadený procesor bude môcť využívať 8fázové napájanie s funkciou Dual CPU Power, ktorá umožňuje rozdelenie fáz do 2 sád pracujúcich v tandeme.Jedna sada napájacích fáz bude odpočívať, zatiaľ čo druhá sada bude aktívny.Výhoda oproti tradičnej konštrukcii napájania, kedy všetky fázy sú stále aktívne, spočíva v efektívnom napájanie zvyšujúce odolnosť a stabilitu žiadanou u prvotriednych herných systémov.Procesora môže robiť spoločnosť až 6 pamäťových modulov DDR3 v 3kanálovém zapojení o maximálnu frekvenciu 2200 MHz.Pre systém chladenia budete mať k dispozícii celkom 5 tzvSmart Fan konektorov strategicky umiestnených tak, aby ventilátory čo najlepšie odvádzali odpadové teplo.

Integrovaný audio systém dosky využíva technológiu X-Fi Xtreme Fidelity and EAX Advanced HD 5.0, ktoré sa postarajú o herné zvukové pôžitky ako z reálneho sveta.O vysoko kvalitné priestorové reprodukciu hovorí aj vysoká hodnota odstupu signálu od šumu 108 dB.Zaujímavosťou je aj vstavaný zosilňovač predného slúchadlového výstupu, ktorý pracuje s impedanciou až 150 ?, čím hráčom umožňuje vychutnať si plnší rozsah dynamického zvuku s menším skreslením pri použití kvalitných profesionálnych slúchadiel.

Návrhári pri tvorbe dosky mysleli aj na online hranie, preto nie je divu, že v jej výbave nechýba gigabitová sieťová karta v podobe tzvKiller E2100 NPU (Network Processing Unit) čipovej jednotky s 1 GB vlastnej DDR2 pamäte a podporou exkluzívna technológia Game Networking DNA.Takto vykonaná sieťová platforma poskytne najlepší možný herný pôžitok pri online hraní, pretože sľubuje až 10-krát rýchlejší výkon, ktorý vám dá potrebný náskok pred súpermi nielen v FPS akciách.Na zadnom paneli je prichystaná klasická sada USB 2.0 i 3.0 portov, audio konektory vrátane digitálnych S/PDIF.Za nadštandard sa dá považovať dvojica eSATA konektorov a tlačidlo pre pretaktovanie procesora.

Parametre a špecifikácie:

Podporované procesory:
Model:Intel Core i7
Pätica:LGA 1366

FSB (QPI):
4,8 GT/s, 6,4 GT/s

Čipová sada:
Severnej mostík:Intel X58
Južnej mostík:Intel ICH10R

Operačná pamäť:
Typ:DDR3
Slot:6x DIMM
Frekvencia:800/1066/1333/2200 MHz
Režim zapojenia:Triple/Dual-channel
Max.kapacita:24 GB
Podpora XMP (Extreme Memory Profile) modulov

Video:
Potreba samostatnej grafickej karty
Podpora 3-cestného zapojenie ATI CrossFireX
Podpora 3-cestného zapojenie NVIDIA SLI

Audio:
Realtek ALC889A
8 kanálov
X-Fi Xtreme Fidelity
EAX Advanced HD 5.0

LAN:
Bigfoot Killer E2100
10/100/1000 Mbit/s

Rozširujúce sloty:
2x PCI Express x16 (v režime x16)
1x PCI Express x16 (v režime x8)
2x PCI Express x1
1x PCI

Vnútorné rozhranie:
2x SATA III (6 Gbit/s; RAID 0/1)
6x SATA II (3 Gbit/s; RAID 0/1/5/10)
1x USB 3.0 konektor (2 ďalší USB 3.0 porty)
3x USB 2.0 konektor (6 ďalších USB 2.0 portov)
1x S/PDIF výstup konektor

Vonkajšie rozhranie:
2x PS/2 (myš, klávesnica)
2x USB 3.0
4x USB 2.0
2x kombo eSATA/USB 2.0
1x RJ-45
6x audio jack
1x optický S/PDIF
1x koaxiálny S/PDIF

Napájanie:
1x 24pinový ATX konektor
1x 8pinový 12V konektor

Prevedenie:
ATX

Rozmery:
30,5 x 26,3 cm

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1366 Hotovo!
Čipset
Intel X58 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1366 Hotovo!
Čipset
Intel X58 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
6 × Hotovo!
Režim zapojenia
Triple-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC889 Hotovo!

Konektory

Externý
eSATA, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
S/PDIF header, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x8
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
10× Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Serial ATA II
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE G1.Guerrilla Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE G1.Guerrilla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE G1.Guerrilla. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE G1.Guerrilla. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE G1.Guerrilla.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií