AIPER Seagull Plus Robotický bezdrôtový vysávač

Zobraziť katalóg
AIPER Seagull Plus Robotický bezdrôtový vysávač
Vysávač do bazéna – automatický, vhodný pre nadzemné bazény a zapustené bazény, maximálna veľkosť bazénu 120 m², aku napájanie, dĺžka prevádzky 110 min, rozmery 24,2 × 41 × 35,8 cm (V׊×H)
Kód:  AIPbaz002 Produktové číslo:  ZT3002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AIPER Seagull Plus Robotický bezdrôtový vysávač Predaj skončil

AIPER Seagull Plus Robotický bezdrôtový vysávač


AIPER Seagull Plus – vysoký výkon a vyššia účinnosť čistenia

AIPER Seagull Plus dokonale zbaví váš bazén všetkých nečistôt - piesku, zvyškov riasy, jemného lístia a ďalších nečistôt. Vďaka saciemu výkonu až 68 GPM sa pýši špičkovými čistiacimi schopnosťami a bez problémov si poradí aj s väčšími nečistotami alebo škvrnami v bazéne. Ďalšou výhodou sú dva motory umožňujúce čistenie bazénov so sklonom až 15°.  AIPER Seagull je vhodný pre nadzemné aj zapustené bazény. Dajte zbohom káblom, zamotaným hadicám a rôznym adaptérom a užite si nenáročné čistenie bazéna - tento akumulátorový vysávač stačí zapnúť, ponoriť do vody a o nič viac sanestarať.


Ideálne aj pre veľké bazény

Novo navrhnutá batéria sa nabije iba za 2,5 hodiny (až o 50 % rýchlejšia v porovnaní so staršími modelmi) a vydrží až 110 minút. AIPER Seagull Plus hravo dokáže upratať okrúhle, obdĺžnikové aj bazény iných tvarov s maximálnou veľkosťou až 120 m2. V bazéne sa bude elegantne pohybovať vďaka pokročilému mapovaciemu systému. Praktický je aj LED indikátor na vrchnej strane robotického vysávača, ktorý vás informuje o stave batérie alebo AIPER Seagull Plus.


AIPER Seagull Plus prekvapí dokonale vyladenou konštrukciou

Jedinečná konštrukcia umožňuje, že AIPER Seagull Plus kĺže vodou s minimálnym odporom. Prispieva tak k optimalizácii výdrže batérie - vysávač bude viac energie venovať zbieraniu nečistôt z dna bazéna a menej času strávi na nabíjačke. Konštrukcia s ergonomickou rukoväťou uľahčuje jeho zdvíhanie a skladovanie. Robotický vysávač tiež disponuje funkciou samočinného parkovania, kedy po dokončení čistiaceho cyklu alebo vybití batérie automaticky zastaví pri stene pre ľahké vybratie z bazéna.



Jednoduchá obsluha

Samozrejmosťou je veľmi jednoduchá obsluha – aktiváciu robota vykonáte jedným dotykom. To je všetko a len počkáte, až AIPER Seagull Plus uprace váš bazén. Po dokončení čistiaceho cyklu automaticky zaparkuje pri stene a vy ho iba vyberiete von z bazéna. Špeciálny otvor uľahčí vypúšťanie vody z vysávača v priebehu niekoľkých sekúnd. AIPER Seagull Plus stačí iba zdvihnúť.


Akumulátorový bezdrôtový vysávač ponúka praktické funkcie

Prepracovaný systém otvárania krytu umožňuje rýchlejší prístup k vnútrajšku vysávača, čo oceníte napríklad pri čistení filtra. Integrované nárazníky okolo AIPER Seagull Plus chránia váš bazén aj prístroj pred poškodením.


Kľúčové vlastnosti vysávača do bazéna AIPER Seagull Plus

  • Pre bazény rôznych tvarov (okrúhle, obdĺžnikové a pod. )
  • Maximálna veľkosť bazéna až 120 m2
  • Bezdrôtový – výdrž až 110 minút
  • Energeticky úsporný
  • Svetelná LED kontrolka signalizujúca stav batérie
  • Jednoduché čistenie filtra
  • Integrované nárazníky
  • AIPER Seagull Plus sa nabije iba za 2,5 hodiny
  • Rozmery: 24,2 × 41 × 35,8 cm

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ
Automatický Hotovo!

Vhodné pre

Vhodný pre
Nadzemné bazény, Zapustené bazény Hotovo!
Maximálna odporúčaná veľkosť bazéna
120 m2 Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka napájacieho kábla
1 m Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
24,2 cm Hotovo!
Šírka
41 cm Hotovo!
Hĺbka
35,8 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AIPER Seagull Plus Robotický bezdrôtový vysávač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AIPER Seagull Plus Robotický bezdrátový vysavač . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AIPER Seagull Plus Vezeték nélküli robotporszívó.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií