Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Urbalive vermikompostér

Zobraziť katalóg
Urbalive vermikompostér
5 1 hodnotení
Vermikompostér –
Kód:  PLST18012Nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Urbalive vermikompostér

Vermikompostér Urbalive predstavuje praktickú multifunkčnú nádobu, ktorá je určená na kompostovanie zvyškov potravín v domácnostiach. Vďaka nej získate veľmi kvalitné organické hnojivo na pestovanie izbových a domácich rastlín. Medzi jej prednosti patrí kvalitné technologické spracovanie aj moderný dizajn. Ten sa sústreďuje predovšetkým na praktické vlastnosti, ľahkú údržbu a čistenie a zabezpečenie hladkého spracovania odpadu bez zápachu a plesne. Bio odpad sa na vermikompost premení s pomocou dážďoviek, ktoré zaručia domáce kompostovanie. Vermikompostér Urbalive je nenáročný pomocník na tvorbu kvalitného hnojiva, ktorý môžete umiestniť na terasu, alebo do chodby vášho domu.

Kľúčové vlastnosti vermikompostéru Urbalive

  • Multifunkčná nádoba
  • Určená na kompostovanie zvyškov potravín v domácnosti
  • Vďaka vermikompostéru Urbalive získate kvalitné organické hnojivo
  • Kvalitné technologické spracovanie
  • Moderný dizajn
  • Praktické vlastnosti a ľahké čistenie
  • Spracovanie bio odpadu bez zápachu a plesne
  • Domáce kompostovanie s pomocou dážďoviek
  • Vermikompostér vyžaduje teplotu v rozmedzí 5 °C až 25 °C

Ako vermikompostér funguje

Vermikompostér Urbalive funguje na princípe premeny bio odpadu na kvalitné organické hnojivo s pomocou dážďoviek. Preto je potrebné do neho pridávať len také veci, ktoré sú na túto premenu vhodné. Zvyšky zeleniny a ovocia, šupky od zemiakov, čajové vrecúška, kávové usadeniny, vaječné škrupiny, suché pečivo, zvyšky rastlín, papierové obrúsky, to všetko sú ideálne potraviny a predmety pre kompostér. Do vermikompostéru zas nepatria mliečne a mäsové výrobky, kosti, masť, olej a chuťovo výrazné potraviny. Ak sa budete držať týchto základných pravidiel, získate vysoko kvalitné organické hnojivo.

Praktické vybavenie

Vermikompostér Urbalive obsahuje praktické vybavenie, aby príprava na kompostovanie a následnú premenu na hnojivo bola čo najjednoduchšia. Veko s dreveným držadlom, dve poschodia, spodný diel, vypúšťací ventil, mriežka s textíliou, 4 drevené nohy a 4 skrutky, to všetko je jeho súčasťou. Na ešte jednoduchšiu manipuláciu vám príde vhod tiež lopatka, rukavice a lepová doska. Vermikompostér Urbalive je jednoducho skvelým praktickým pomocníkom, vďaka ktorému získate veľmi kvalitné organické hnojivo na vaše rastliny.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
60,5 × 50,5 × 38 cm

Hmotnosť:
6,17 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Urbalive vermikompostér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Urbalive vermikompostér.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií