Squishmallows 50 cm

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Druh plyšiaka
Značka
SQUISHMALLOWS
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Najväčšie, najmäkšie a zaručene najobjímavejšie – to sú Squishmallows 50 cm. Zastupujú novú éru hračiek, ktorá v sebe spája všetko, čo deti na klasických plyšiakoch milujú. Hebkosť, štýlový dizajn a vlastný nezameniteľný príbeh sú teda samozrejmosťou. Či už pre vás, alebo ako darček pre vašich blízkych, Squishmallows 50 cm prinesie radosť a úsmev do každého dňa.

Pokračovať

Mäkký gigant Squishmallows 50 cm čaká len na vás

Squishmallows 50 cm nie sú len ďalšie plyšové hračky. Sú to giganti mäkkosti, ktoré keď stretnete, budete ich chcieť objať. Každý plyšiak je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý je príjemný na dotyk a disponuje jedinečným a nápaditým dizajnom. Je to skrátka útulný spoločník, ktorý vynikne v každej miestnosti a vyčaruje úsmev na tvári.

  • Squishmallows 50 cm sú ideálni spoločníci na každú príležitosť. Či už potrebujete mäkkého kamaráta na spanie, alebo kamaráta na gauč k filmovému večeru, je tu pre vás.
  • Sú to obľúbenci pri rôznych vekových kategóriách, takže skvele poslúžia aj ako darček.
  • Všetko je vyrobené z najlepších a certifikovane nezávadných materiálov, aby bola zaručená bezpečnosť vašich najbližších.

Každý Squishmallow má na visačke uvedené svoje jedinečné meno a vyberať nového kamaráta môžete podľa toho, aký príbeh sa bude vám aj deťom páčiť. Vďaka tejto originalite si tak môžete vytvoriť celú vlastnú zbierku, ktorú možno neustále rozširovať.

Squishmallows veľký

Squishmallows 50 cm Star Wars Grogu

Dizajny Squishmallows 50 cm podporujúce fantáziu

Jednou z najväčších výhod, ktoré Squishmallows 50 cm ponúkajú, je široká škála dizajnov. Od klasických zvieracích motívov až po obľúbené postavičky z filmov a televízie, každý môže nájsť svojho ideálneho plyšového kamaráta. Pre deti môže byť vyberanie Squishmallows 50 cm vzrušujúcim dobrodružstvom, zatiaľ čo dospelí môžu oceniť umelecké a estetické detaily jednotlivých dizajnov.

i

Squishmallows 50 cm Grogu pre fanúšikov Star Wars

Pokiaľ ste fanúšikom Star Wars, potom by vás mohol zaujať Squishmallows 50 cm Star Wars Grogu či iné tematicky zamerané postavičky z tejto ságy. Tento roztomilý mimozemšťan z galaxie ďaleko, ďaleko odtiaľto prináša mäkký dotyk sily do vašej obývačky. V tejto veľkosti je ideálnym spoločníkom pri večerných maratónoch Star Wars filmov.

Zvieratká Squishmallows 50 cm predstavujú dizajnovú klasiku

Zvieratká Squishmallows 50 cm sú plyšové hračky, ktoré prinášajú nekonečnú roztomilosť a radosť do života každého, kto ich má možnosť objaviť. Zaujmú nielen svojím vzhľadom, ale aj pocitom bezpečia a pohodlia, ktorý prinášajú. Taká Squishmallows mačka je dokonalým stvárnením nežnosti a zvedavosti domácich mačiek, a navyše je neuveriteľne mäkká a hladká. Pre tých, ktorí majú radi morské dobrodružstvá, je tu Squishmallows 50 cm Shark. Na trhu skrátka narazíte na mnohé zvieratká a tak sa nemusíte obávať, že sa medzi nimi nenájde to pravé pre vás.

Mnoho ľudí nevie, že Squishmallows 50 cm nie sú len roztomilými plyšiakmi, ale taktiež sa stali kultovou zberateľskou záležitosťou pre fanúšikov po celom svete. Ak hľadáte nielen mäkkého kamaráta, ale aj investíciu do budúcich zberateľských kúskov, mohol by Squishmallows byť to pravé pre vás.

Bezpečnosť ako priorita číslo jedna so Squishmallows 50 cm

Squishmallows 50 cm garantujú bezpečnosť, na ktorú sa môžete spoliehať. Každý kus prechádza dôkladným testovaním a získava certifikáciu, čo zaručuje, že je vhodný a bez rizika pre deti všetkých vekových skupín. Pokiaľ zháňate mäkkú hračku, ktorá je navyše aj bezpečná, Squishmallows sú ideálnou voľbou.

i

A čo menšie varianty Squishmallows?

Ak hľadáte kompaktnejšiu verziu, Squishmallows 40 cm vám ponúknu dokonalú rovnováhu medzi pohodlím a roztomilosťou. Pre tých, ktorí dávajú prednosť menším spoločníkom, sú tu Squishmallows 30 cm, ktoré sú ideálne na cesty či do postieľky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Squishmallows Star Wars Chewbacca
Plyšová hračka Squishmallows – s výškou 50 cm, vhodná pre deti od 3 rokov
63,01 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAls2135

Squishmallows 50 cm

V kategórii Squishmallows 50 cm máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné squishmallows 50 cm Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie squishmallows 50 cm Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii squishmallows 50 cm recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií