PET AD homeoffice

HTC Wildfire S (Marvel) Black

Zobraziť katalóg
HTC Wildfire S (Marvel) Black
4,3 83 hodnotení
Mobilný telefón 3.2 "320x480, procesor 600MHz, RAM 512MB, fotoaparát 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 2.3
Kód:  RQ118a Produktové číslo:  A510e

HTC Wildfire S (Marvel) Black

Posledný model série "S" uvedený ako nástupca úspešného modelu Wildfire. Nový Wildfire S poteší ešte menším prevedením na výšku, omladeným dizajnom, bohatšou výbavou, Operačným systémom Google Android 2.3 av neposlednom rade vylepšeným LCD displejom respektíve zvýšením jeho rozlíšenie.

Najväčšie prednosti

  • Vydarené dielenské prevedenie, malé rozmery
  • Rýchly webový prehliadač s Flash
  • Ochrana displeja Gorilla Glass
  • Konektivita 3G vrátane HSPDA, Wi-Fi a GPS

Smartphone "za babku"

Telefón patrí do kategórie lacných, ale pre väčšinu užívateľov plne vyhovujúcich chytrých telefónov. Vo výbave má 5Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním, Široké možnosti konektivity vrátane vysokorýchlostného pripojenia na internet pomocou sietí 3G (HSPDA až 7,2 Mbit/s) alebo Wi-Fi 802.11n (teoreticky až 150 Mbit/s), A-GPS navigáciouia podporu pre nepreberné množstvo najrôznejších aplikácií pre škálovateľný operačný systém Google Android 2.3.

Nuda s ním nebude

Nielen mladšej generácie ocenia optimalizáciu pre prístup na Facebook, Twitter a YouTube. Rovnako dobre zabavia audio/video prehrávač so solídnou podporou formátov vrátane MP4 a inštalované hry.

Ako dátové úložisko poslúži interná pamäť či voliteľná pamäťová karta microSD/SDHC o veľkosti až 32 GB. Bezdrôtová technológia Bluetooth 3.0 vďaka podpore profilu A2DP umožní pripojenie bezdrôtových slúchadiel, Zatiaľ čo PBAP zaistí prístup k telefónnemu zoznamu z autosoupravy. Na svoje si prídu aj majitelia drôtových slúchadiel, pretože v rozhraní nesmie chýbať audio jack konektor.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty
SDHC Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
0,6 GHz (600 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 2.3 Gingerbread Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC Wildfire S (Marvel) Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Wildfire S (Marvel) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC Wildfire S (Marvel) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Wildfire S (Marvel) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Wildfire S (Marvel) Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií