AD elektro Motorola EDGE 50

Intel DP55WG Warrensburg

Zobraziť katalóg
Intel DP55WG Warrensburg
Základná doska Intel P55, DDR3 1600, SATA II RAID, PCIe x16, USB 2.0, FW, GLAN, 8ch audio, ATX, sc1156, bulk
Kód:  AI285d Produktové číslo:  BLKDP55WG
Intel DP55WG Warrensburg Predaj skončil

Intel DP55WG Warrensburg

Multimediálne základná doska pripravená pre najnovšie procesory Intel ® Core ™ i7 a Intel ® Core ™ i5.Je založená na revolučnej čipovej sade Intel ® P55 Express zvyšujúce výkon a optimalizujú spotrebu elektrickej energie.K dispozícii sú vám hneď štyri sloty podporujúci až 16 GB operačnej pamäte taktované na maximálnej frekvencii 1600 MHz (s využitím Intel XMP profilov).Pre grafické karty sú pripravené dva sloty.Ak sú využité oba, jedná sa o PCI Express x8.V prípade obsadenia jedného beží plnohodnotne šestnásť liniek.Pevné disky možno pripojiť pomocou šiestich štandardných Serial ATA konektorov.V prípade, že osadíte viac pevných diskov, poskytuje Intel Matrix Storage Technology podporu RAIDu špecifikácie 0, 1, 5, a 10.



Doska ponúka aj množstvo menej štandardných konektorov, ako sú infračervený vysielač a prijímač a FireWire.Náročné overclockery iste poteší sada integrovaných funkcií na uľahčenie přetaktování.Zaujímavou inováciou je Back-to-BIOS switch, ktorý umožňuje jednoduchú obnovu systému vrátane všetkých nastavení BIOSu do stavu pred pokusom o zvýšenie výkonu.O naozaj kvalitný zvukový výstup sa stará desetikanálová (7.1 + dva výstupy na čelný panel) zvuková karta a S/PDIF audio vstup a výstup.Prepojenie s ostatnými počítačmi potom zabezpečuje integrovaná Gigabitová sieťová karta.Jedná sa o základnú dosku štandardného formátu ATX, vďaka čomu jej ľahko uložíte do väčšiny bežných Midi Tower a väčších skríň.



Parametre a špecifikácie:



Podporované procesory:

Intel ® Core ™ i7-800 série do pätice LGA1156

Intel ® Core ™ i5-700 série do pätice LGA1156

Konkrétne modely//processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName = DP55WG "> tu



Čipset:

Intel ® P55 Express



Operačná pamäť:

4 sloty pre DDR3 moduly 1600/1333/1066 MHz

Maximálne:16 GB



Rozširujúce sloty:


1 x PCI Express x16 v2.0

1 x PCI Express x8 (Pri využití oboch slotov pracuje doska v režime 2 x PCI Express x8)

1 x PCI Express x4

2 x PCI Express x1

2 x PCI

Podporuje ATI CrossfireX a NVIDIA SLI



Radiče diskov:


6 x Serial ATA II

Zrkadlenie diskov:RAID 0, 1, 5, a 10



Audio:

Intel ® High Definition

10ti kanálová (7.1 plus 2 dva nezávislé výstupy na predný panel)



Sieťová karta:

Intel ® PRO 10/100/1000 Mbit (82578DC)



Vstupy a výstupy:

8 x USB 2.0 (dalších 6 USB na doske)

1 x RJ-45

2 x S/PDIF

1 x FireWire (druhé na doske)

1 x Osmikanálové audio



Formát:

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pujdou do týhle jebky hyper x od kingstonu 2x 4gb 1600 , a jestli napišete že jo tak jak to že nejdou

Diskusia a poradňa k Intel DP55WG Warrensburg
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel DP55WG Warrensburg. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel DP55WG Warrensburg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel DP55WG Warrensburg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel DP55WG Warrensburg.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií