AD homeoffice AD homeoffice

Kapesní počítač HP iPAQ hw6910 PDA

Zobraziť katalóg
Kapesní počítač HP iPAQ hw6910 PDA
- HP iPAQ hw6910 PDA/ 128MB FLASH/ INTEL PXA270 416MHz/ miniSD/ GSM/ GPRS/ EDGE/ BT/ WiFi/ GPS/ Win Mobile 5.0 PE
Kód:  PP078b Produktové číslo:  FA735AA Stránky výrobcu
Kapesní počítač HP iPAQ hw6910 PDA Predaj skončil

Kapesní počítač HP iPAQ hw6910 PDA

Spoľahlivý a výkonný komunikátor vyniká skvelou výbavou a je ideálnym spoločníkom pre prácu aj zábavu.Základ tvorí rýchly procesor Intel PXA270 s frekvenciou 416 MHz.Pre uloženie dát a aplikácií slúži pamäť typu Flash o veľkosti 128 MB, pre beh je k dispozícii ďalších 64 MB dynamickej pamäte.Jednoduché ovládanie zaisťuje dotykový displej a plnohodnotná alfanumerická QWERTY klávesnice pre pohodlnejšie písaní dlhšieho textu.Displej ponúka rozlíšenie 240 x 240 bodov a dokáže zobraziť cez 65 000 farieb.O ozvučenie sa postará vstavaný reproduktor a mikrofón, je možné pripojiť aj slúchadlá cez 2,5 mm stereo jack konektor.O napájanie sa stará vyměnitelná Li-Ion batéria s kapacitou 1200 mAh.

Zariadenie využíva systém Microsoft Windows Mobile 5.0 s Phone Edition a bohatým softvérovým vybavením.Nechýba vreckové verzie editora Word alebo aplikácie Excel a PowerPoint.Pre prehľadnú organizáciu času je předinstalován prepracovaný kalendár a aplikácie pre správu úloh.Všetko sa dá samozrejme jednoducho synchronizovať so stolným počítačom alebo notebookom pomocou dokovacej kolísky pripojiteľné k počítaču cez USB rozhranie.Pre prehrávanie multimediálnych súborov je pripravený Windows Media Player 10 Mobile, ktorý umožňuje sťahovať súbory z internetu alebo prehrávať internetové rádiá.

Súčasťou zariadenia je tiež integrovaný vysoko citlivý prijímač GPS vhodný pre presnú navigáciu na cestách.Ďalšou výhodou je prítomnosť GSM modulu.Po vložení Vašej SIM karty sa tak stáva z vreckového počítača mobilný telefón.Samozrejmosťou je podpora dátových prenosov prostredníctvom technológie GPRS aj EDGE.Podporované sú štyri pásma GSM a možno teda komunikovať po celom svete.Nechýba ani podpora bezdrôtových technológií WiFi, Bluetooth alebo IrDA.Súčasťou je aj lokalizácia do slovenčiny.

Parametre a špecifikácie:

Procesor:
Intel PXA270
Frekvencia:416 MHz

Pamäť:
ROM:128 MB
SDRAM:64 MB

Operačný systém:
Microsoft Windows Mobile 5.0 Pocket PC s Phone Edition

Displej:
Dotykový TFT LCD
Rozlíšenie:240 x 240 bodov
Viditeľná uhlopriečka:75 mm
Zobrazení:viac ako 65 000 farieb

Audio:
Integrovaný mikrofón a reproduktor
2,5 mm jack pre slúchadlá / reproduktory

Rozšiřitelnost:
1x mini SD

Rozhranie:
USB (Synchronizační kolébka)
WLAN 802.11b
BlueTooth
IrDA - Infračervený port
GSM / GPRS / EDGE
GPS

Batéria:
Vymeniteľná 1200 mAh Li-Ion

Rozmery:
118 x 71 x 18 mm

Hmotnosť:
175 gramov

Dodávaný softvér:
Word Mobile
Excel Mobile
PowerPoint Mobile
Internet Explorer Mobile
Windows Media Player 10 Mobile
VPN Client
HP Photosmart Mobile
IPAQ Wireless
HP Profiles
Bluetooth Manager
SIM Manager
Navigačný systém GPS spoločnosti TomTom
Java Virtual Machine

Obsah balenia:
PDA
Batérie
Dokovací kolébka s káblom
Headset
AC adaptér s káblom
Manuál a rýchla príručka
CD so softvérom
Držák za poutko
Kryt na displej

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kapesní počítač HP iPAQ hw6910 PDA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kapesní počítač HP iPAQ hw6910 PDA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kapesní počítač HP iPAQ hw6910 PDA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kapesní počítač HP iPAQ hw6910 PDA.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií