AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM

Zobraziť katalóg
Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM
2,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 4.0" TFT 800x480, Procesor Dual core 1 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 32GB, fotoaparát 5 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 1x std SIM/1x micro SIM, Android 4.2
Kód:  KA0980a2 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  5060370510771

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM

Rozšírená záruka

Anglická spoločnosť Kazam vám ponúka nadštandardné záruku oproti ostatným výrobcom mobilných zariadení. Táto nadštandardná záruka spočíva v bezplatnej výmene displeja po dobu 1 roka od zakúpenia. Ak vám mobilný telefón Kazam Trooper2 4.0 nechtiac spadne na zem a rozbije sa displej, stačí kontaktovať firmu Kazam a tá vám zaistí bezplatnú výmenu displeja. Ako správne postupovať pri reklamácii nájdete tu.

Našlapaný hardvér

O správny chod zariadenia Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM sa stará rýchly dvojjadrový procesor, ktorý je taktovaný na frekvencii 1 GHz a operačná pamäť s veľkosťou 512 MB. Vďaka týmto hodnotám bude operačný systém Android 4.2 vždy fungovať plynulo a spoľahlivo. Medzi ďalšie vyzdvihované funkcie sa celkom určite zaradí podpora dvoch SIM kariet a kvalitný 4" IPS displej. Interná pamäť telefónu je 4 GB, nechýba však možnosť rozšírenia pomocou MicroSD karty až na veľkosť 32 GB.

Kvalitný fotoaparát

Okamihy všedného života, ale aj momentky z dovolenky vám zachytí 5 MPx fotoaparát, ktorý má schopnosť automatickej detekcie tváre a automatického zaostrenia. Vďaka 4x zoomu a automatickému blesku vždy zachytíte dokonalé snímky aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Ďalej je mobilný telefón Kazam Trooper2 4.0 vybavený prednou VGA kamerou, ktorá je určená na videohovory a zhotovovanie obľúbených selfies.

Spoľahlivá podpora

Spoločnosť Kazam vám ponúka záchrannú funkciu Kazaam Rescue, vďaka ktorej môžeme veľmi ľahko opraviť váš telefón, bez toho aby ste ho museli odoslať do servisu. Táto technická služba má možnosť prihlásiť sa do vášho telefónu a v priebehu niekoľkých minút na diaľku vyriešiť väčšinu vašich problémov. Pri akejkoľvek zložitejšej poruche nie je problém mobilný telefón Kazam Trooper2 4.0 odoslať do autorizovaného servisu, kde ho veľmi rýchlo opravia a odošlú späť. Viac informácií o tejto podpore nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kazam Trooper2 4.0 White Dual SIM.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií