Rapture AD homeoffice

Lenovo Horizon 2 27

Zobraziť katalóg
Lenovo Horizon 2 27
4,8 4 hodnotení
All In One PC - Multidotykový 27 "1920x1080, Intel Core i7 4510 Haswell, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GT 840A 2GB, HDD 1TB 5400 otáčok, WiFi 802.11ac, Bluetooth, NFC, Webkamera, USB 3.0, bezdrôtová klávesnica a myš, 1x hracia kocka, 4x joystick, 4x striker, Windows 8.1 64-bit
Kód:  TI376d Produktové číslo:  F0AQ001RCK Stránky výrobcu

Lenovo Horizon 2 27

Zoznámte sa s týmto jedinečným a neuveriteľne štýlovým zariadením. Lenovo Horizon 2 v sebe aj cez svoj tenký profil s hrúbkou 20 mm uchováva výkonné komponenty a modernú techniku, ktoré dominuje multidotykový displej s uhlopriečkou 27 "a Full HD rozlíšením . Zariadenie funguje v dvoch režimoch, ako klasický desktopový počítač, alebo tablet, ktorý zaistí zábavu pre celú rodinu. Spoznajte jeho úžasné možnosti!

Flexibilitu má v krvi

Ak používate zariadenie počítač pre bežnú prácu, iste využijete bezdrôtovú klávesnicu a myš . Prácu budete vykonávať efektívne a pohodlne vďaka držiaku monitora, ktorý je navrhnutý do najmenšieho detailu tak, aby bol čo najviac flexibilný. Ponúka možnosť naklopenia, takže vo vertikálnej polohe možno robiť bežnú činnosť, ako napr. Sledovanie filmov, surfovanie po internete a horizontálnu polohu oceníte pri dotykovom ovládaní, ktoré si poradia s viacerými dotykovými bodmi naraz. Na HDD disku o veľkosti 1 TB je predinštalovaný operačný systém Windows 8.1, ktorého prostredie Metro si tešia stále väčšej obľube.

60 hier pre celú rodinu

Sklopte stojan a razom máte z Horizont 2 obrie tablet, ktorý priamo nabáda k zábave pre celú rodinu. Vylepšené rozhranie Aura umožňuje interakciu aj dvoch alebo viacerých užívateľov, takže sa displeja môžete so svojimi deťmi dotýkať všetci naraz. Vyberte si z viac ako 60 viac-užívateľských hier alebo aplikácií a rozbehnite akčné zábavu. Využite k tomu hraciu kocku, až 4 joysticky alebo 4 Striker v najrôznejších hrách a objavte netušené možnosti tohto zariadenia.

Návykovo jednoduchá interakcia

Užite si príjemné chvíľky pri prezeraní fotografií z vašej dovolenky, zväčšujte je alebo presúvajte po displeji, celá interakcia je neuveriteľne návyková. Bezdrôtové spárovanie vášho chytrého telefónu vďaka NFC ešte viac rozširuje možnosti použitia. Zatraste telefónom a fotografie sa z neho prenesie behom sekundy na displej tabletu. Počúvanie vašej obľúbenej hudby bude obohatený skvelým stereo zvukom, na ktorom má zásluhu aj softvér pre riadenie a úpravu zvuku Dolby Home Theater V4.

Intel Core i7

Aby všetko prebiehalo plynulo a bez problémov, sú k tomu potrebné výkonné komponenty. Srdcom tohto zariadenia je dvojjadrový procesor Intel Core i7 s architektúrou Haswell. Model 4510 pracuje na frekvencii 2 GHz, ale s funkciou Intel Turbo Boost sa dokáže automaticky pretaktovať na hodnotu až 3,1 GHz. Procesor navyše vie virtualizovať jadra, takže vo výsledku dokáže pracovať aj so štyrmi vláknami naraz a to so spotrebou maximálne 15 W TDP. Úžasné grafické detaily poskytne 2GB čip NVIDIA GeForce GT 840A a 8GB operačná pamäť zabezpečí plynulý chod operačného systému.

Bohatá výbava

Pripojenie k internetu prebieha pomocou WiFi adaptéra, ktorý ponúka štandard 802.11 a/c. Komunikácia s priateľmi je jednou z najčastejších aktivít na počítači. Preto tu nesmie chýbať 2Mpx webkamera , Ktorá poskytne skvelý obraz pri každom vašom videohovoru. Pre rýchly prenos dát napr. Z vášho externého alebo flash disku je k dispozícii trojica rýchlych USB 3.0 portov.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
27" (68,58 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 4510U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Strieborná Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtel bych se zeptá zda je možné používat u Lonovo Horizont 2 27 dotykovou tužku. Jestli ano prosim jakou doporučujete. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dočetl jsem se že je možné si u Vás na daný produkt který má Win 8 přikoupit Win 7 a zároveň že provedete reinstalaci. Zajímalo by mě jak dlouho to potrvá. Díky.

Dobrý den, zajímalo by mě jestli na produktu lenovo horizon 2 27 budou fungovat windows 7. Díky za info.

Diskusia a poradňa k Lenovo Horizon 2 27
Príslušenstvo pre Lenovo Horizon 2 27 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Horizon 2 27.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií