MS hokej AP+ slevy

LG G2 mini (D620R) Black

Zobraziť katalóg
LG G2 mini (D620R) Black
Mobilný telefón 4.7" 960x540 TFT IPS, Gorilla Glass 2, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1,2 GHz, 1GB RAM, interná pamäť 8GB, micro SDHC až 32GB, fotoaparát 8Mpix LED blesk, GPS, NFC, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, 3G, FM, micro USB, Android 4.4
Kód:  RL668e Stránky výrobcu

LG G2 mini (D620R) Black

Mobilný telefón LG G2 mini (D620R) je mini variantom vlajkovej lodi kórejského výrobcu elektroniky LG. Poteší vás skvelou výbavou i elegantným dizajnom bez postranných tlačidiel. Môžete sa tešiť na kvalitný hardvér, IPS displej, 8 Mpx fotoaparát alebo operačný systém Android vo svojej najnovšej verzii 4.4 KitKa. G2 mini je telefón pre široké spektrum užívateľov, či už ide o profesionálneho biznismena, mladého užívateľa sociálnych sietí či o rodinný typ - každý si nájde niečo pre seba.

Aby ste sa rýchlo a bezpečne dostali na hlavnú obrazovku, stačí vďaka funkcionalite KNOCK code vyťukať 2 až 8-bodový obrazec podľa svojho výberu. Zaujímavým prvkom telefónu je unikátne umiestnenie tlačidla Rear Key na zadnej strane telefónu, na ktorý pohodlne dosiahnete ukazovákom. Telefón sa tak pohodlnejšia ovláda s vyššou mierou ergonómie a efektivitou jednou rukou.

Dominantou prednej strany prístroja je bezpochyby veľký displej s uhlopriečkou 4,7" s úzkym rámčekom okolo QHD IPS panelu. Odolnosť displeja zaisťuje tvrdené krycie sklo Gorilla Glass 2. Radi si vychutnávate svoju obľúbenú hudbu? Potom funkciu Plug & Pop radi využijete. Tá na obrazovke zobrazí ikonu vašej obľúbenej skladby, videonahrávky alebo akékoľvek súvisiace zvukové aplikácie ihneď po pripojení slúchadiel k telefónu. Rýchle a praktické zároveň.

V srdci telefónu sa nachádza štvor-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 taktovaný na 1,2 GH. Zaisťuje plynulý chod systému s okamžitou odozvou pri všetkých aplikáciách. Snapdragonu 400 sekunduje 1 GB operačnej pamäte RAM a na ukladanie dát je určená interná pamäť o veľkosti 8 GB, ktorú však môžete ľahko rozšíriť o ďalších 32 GB pomocou micro SDHC karty. Vysoký výkon je potom podporený 2440mAh batériou na dostatočne dlhú mobilitu.

Na rýchle zachytenie všetkých okamihov poslúži fotoaparát o rozlíšení 8 Mpx s viacbodovým automatickým zaostrovaním pre ostré snímky napríklad pri športe. Až sa budete telefónom chváliť medzi priateľmi alebo známymi, vďaka funkcii Host ho ľahko zabezpečíte pomocou osobného gesta na odomykanie obrazovky. Potom ho môžete s pokojnou mysľou požičiavať ostatným.


Hlavné prednosti telefónu:

  • KNOCK code
  • Android 4.4 KitKat
  • Zadné tlačidlo
  • Plug & Pop
  • 8 Mpx fotoaparát
  • 4,7" displej
  • Režim Host
  • NFC

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,3 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG G2 mini (D620R) Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G2 mini (D620R) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G2 mini (D620R) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G2 mini (D620R) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G2 mini (D620R) Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií