AD elektro AD elektro

LifeView LV5H

Zobraziť katalóg
LifeView LV5H
3,0 1 hodnotení
Externý USB tuner - analogový + digitální HD DVB-T příjmač, H.264, EPG, Time-Shifting, USB
Kód:  JT893f3 Produktové číslo:  LV5H
LifeView LV5H Predaj skončil

LifeView LV5H

Zostava obsahujúca špičkový TV tuner a miniatúrnu prenosnú anténu pre príjem pozemného digitálneho a klasického analógového vysielania vrátane rádia.

Kompaktné tuner rozmerov USB disku sa jednoducho pripája do voľného vysokorýchlostného USB 2.0 portu stolového PC alebo notebooku.Digitálny tuner má funkciu automatického prehliadania kanálov vrátane rozpoznanie názvu stanice.Navyše je plne kompatibilný s Microsoft Windows Media Center.

Zariadenie podporuje časové nahrávanie záznamu vysielania na disk vo formáte MPEG1 / 2.Už samozrejmosťou je podpora teletextu a elektronické programové príručky (EPG) a Time-Shifting.V balení je priložený softvér TotalMedia pre sledovanie TV vysielania, prehrávanie filmov, DVD, MP3 a prezentáciu obrázkov.

Miniatúrne prenosná anténa vhodná pre kvalitný príjem DVB-T vo vnútorných aj vonkajších priestoroch.Samozrejmosťou je Plug and Play pripojenia a teda jej jednoduchá inštalácia, ku ktorej nepotrebuje externý napájací zdroj.Anténa je vhodná pre notebooky aj stolové PC a nájde tiež uplatnenie u iných prenosných zariadení, ktoré sú vybavené DVB-T tunerom.Podmienkou je len dostatočná kvalita digitálneho signálu v mieste príjmu.

Komplet je veľmi kompaktných rozmerov a preto sa dá ľahko prenášať a použiť kdekoľvek, kde budete potrebovať malé multimediálne centrum.

Parametre a špecifikácie:

Tuner Lifeview LV5H

Tuner:
Analógový
DVB-T (digitálne pozemné vysielanie)

Rozhranie:
USB 2.0

Vstupy / výstupy:
Koaxiálny 75 Ohm
AV vstup (přez priložený kábel)

Frekvencia:
Analógová:52,25 - 855,25 MHz (NTSC), 48,25 - 863,25 MHz (PAL)
DVB-T:51 - 858 MHz

Minimálne požiadavky na systém:
Microsoft Windows XP (SP2), XP MCE, Vista
Procesor:P4 1,6 GHz
256 MB RAM
USB 2.0 port
Grafická karta
Zvuková karta (AC97)
MS DirectX 9.0 alebo novší
CD-ROM mechanika

Obsah balenia:
Tuner Lifeview LV5H
A / V kábel
Diaľkový ovládač
Inštalačné CD
Rýchla užívateľská príručka

Lifeview digital power - miniatúrne prenosná anténa vhodná pre príjem DVB-T

Pracovná frekvencia:
VHF:174 - 230 MHz
UHF:470 - 862 MHz

Ostatné údaje:
Konektor:IEC (M)
Kábel:1.5C-2Vx1M + /-50mm
Impedancia:75 Ohm
Zisk:0 + /-2dBi
Zisk V.S.W.R:max2,5:1
Polarizácia:Vertikálne a horizontálne

Obsah balenia:
Anténa DVB-T Power
Gumový stojanček
Upevňovací zverka

Rozmery:
1020 x 40 x 40 mm

Hmotnosť:
0,7 kg (s káblom)
0,5 kg (s konektorom)

7.5pt; COLOR:black; FONT-FAMILY:Verdana; MSO-fareast-font-family:'Times New Roman'; MSO-BIDI-font-family:'Times New Roman'; MSO-ANSI-language:SK; MSO-fareast-language:SK; MSO-BIDI-language:AR-SA "> Poznámka:7.5pt; COLOR:black; FONT-FAMILY:Verdana; MSO-fareast-font-family:'Times New Roman'; MSO-BIDI-font-family:'Times New Roman'; MSO-ANSI-language:SK; MSO-fareast-language:SK; MSO-BIDI-language:AR-SA "> pred nákupom sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize. cz / ">black "> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeView LV5H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LifeView LV5H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LifeView LV5H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LifeView LV5H.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií