Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Linksys EA6900

Zobraziť katalóg
Linksys EA6900
5 1 hodnotení
WiFi router 802.11a/b/g/n/ac až 1900Mbps, Dual-Band (2.4GHz 600Mbps + 5 GHz 1300Mbps), 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x Gwan, 4x GLAN, Cloud, DLNA
Kód:  LY052i Produktové číslo:  EA6900-EK

Linksys EA6900

Výkonný, inovatívne rýchly router Linksys podporujúci WiFi pripojenie simultánne na frekvencii 2,4 GHz aj 5 GHz a hlavne s novou normou WiFi 802.11ac dosiahne rýchlosť až 1300 Mbps ! V kombinácii tejto a štandardné normy prenosu je schopný celkom preniesť až 1900 Mbps ! Vďaka ich spojenie môžete účinne zamedzovať rušením a dosiahnuť maximálneho výkonu pre lepšie využitie šírky pásma, čo oceníte najmä pri pripojení viacerých zariadení do jednej domácej siete. 2 USB porty umožňujú do siete pripojiť úložné zariadenia a tlačiarne, čím poskytne bezdrôtovo vo vašej domácnosti zdieľanie súborov alebo sieťové tlačenie dokumentov . Vďaka podpore DLNA môžete zdieľané dáta využiť aj na hernú konzolu, tabletu alebo smartfóne. Výhodou je aj Cisco Connect Cloud pre prístup k dátam odkiaľkoľvek z internetu.

Pri súčasnom pripojení počítačov, televízorov, herných konzol, multimediálnych centier atď poskytne navyše integrované QoS priority prevádzky pre optimálnu distribúciu dát, aby boli doručené časovo citlivé pakety skôr, než tie, na ktoré nie sú časovo závislé (napr. VoIP vs. email). Vďaka tomu si užijete rýchle sťahovanie, plynulé zobrazovanie videa, neprerušovaný počúvanie hudby, pohodlné hranie hier a bezproblémové VoIP hovory. Dodávaný softvér vám umožní vytvoriť bezdrôtovú sieť v niekoľkých jednoduchých krokoch a rovnako ľahko jej potom budete spravovať. Integrovaná je tiež podpora pre novú (budúce) verziu IP adries IPv6 .

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 900 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Linksys EA6900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Linksys EA6900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Linksys EA6900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Linksys EA6900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Linksys EA6900.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií