AD homeoffice AD homeoffice

LTLM S7.1

Zobraziť katalóg
LTLM S7.1
2,3 10 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A8 1GHz Single core, dotykovej 7 "LCD 800x480, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, 2x webkamera, WiFi, Google Android 4.1.2
Kód:  LTL101d Produktové číslo:  LTLM S7.1 Stránky výrobcu

LTLM S7.1

Cenovo výhodný tablet LTLM S7.1 ponúka množstvo zaujímavých funkcií a bezpochyby sa stane vaším skvelým spoločníkom vo voľnom čase . Je ideálny pre použitie na cestách, kde poslúži prehrávaním videa, perfektne zvládne surfovaní nekonečným svetom internetu a priateľom na ňom ukážete zaujímavé fotky z dovolenky. Všetky ovládanie prebieha cez displej, kde možno jednotlivé funkcie komfortne ovládať prstami.

Kúpte si vstupenku do sveta zábavy


Dáta uložíte do vnútornej pamäte veľkosti 4 GB, čo iste stačí pre solídny zásobu aplikácií. Hudbu, videá, knihy a ostatné súbory si možno natiahnuť na pamäťovú kartu Micro SD s maximálnou veľkosťou 32 GB . Pre pripojenie do siete internet je zabudovaná karta WiFi.

Tablet je osadený mobilným procesorom Cortex A8. Ten podá stabilný výkon zaručujúci plynulý chod väčšiny aplikácií. Google Android 4.1.2 je operačný systém, ktorý bol špeciálne vyvíjaný a optimalizovaný pre tablety. Jeho silnou parketou sú tisíce nádherných aplikácií v obchode Google Play.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LTLM S7.1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM S7.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM S7.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM S7.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LTLM S7.1.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií