Hal a Partňa, anjeli

Zobraziť katalóg
Hal a Partňa, anjeli E-kniha
Elektronická kniha
Autor: Ján Vilček
2014, 400 strán
Kód:  EK11102 ISBN: 978-80-817-1016-2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hal a Partňa, anjeli Predaj skončil

Hal a Partňa, anjeli

Kniha „Hal a Partňa, anjeli“ postupne vznikala na blogosfére nie so zámerom priniesť príbeh, ale skôr formou zábavy a azda skrytej názorovej polemiky so súčasnými fanatikmi či horlivými bludármi. Východisková idea: „Dvaja stratení anjelíci – čo anjelíci – anjeliskovia jedni, Ktosi kdesi v akýchsi divných časoch ich tu zabudol a oni si tu teraz lietajú, behajú, diskutujú, užívajú si a všeličo iné robievajú... nikto sa im do toho nemieša. Občas sa len tak bavia intelektom, občas rozprávajú hoci aj dve na tri, občas mlčia, zakaždým takmer bez následkov.“ Klasická angelológia by ich zaiste zaradila medzi anjelov exotov, (nie sú anjelmi strážnymi, pomoci, rady apod). Netreba zabúdať, že jediným dokonalým je absolútny Boh. Ak by ste sa obrátili na svojho farára, či môžete čítať túto knihu, zaručene by vám to neodporúčal.

Ján Vilček

Od roku 2005 je blogerom (blog-sme-sk), písal poviedky, humor, básne, paródie, úvahy a zamyslenia, komentáre. Držiteľ čestného diplomu za poviedku (Jašíkove Kysuce, Literárny salón Trnava), 1. miesto v poézii literárnej súťaže „Tak píšem ja“ Žiar nad Hronom. Študoval na gymnáziu Topoľčany, v rokoch 1984 až 1986 na teologickej fakulte RK CMBF Bratislava. Po vážnych zdravotných problémoch (a ZPS/NDE) sa venuje literárnej tvorbe, doteraz vyšli vo forme e-knihy „Z vreca von 1.“, „Z vreca von 2.“


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií