Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Miniaturní MP3 přehrávač MICROSTAR Digi Player 600 1GB

Zobraziť katalóg
Miniaturní MP3 přehrávač MICROSTAR Digi Player 600 1GB
MP3 prehrávač MSI Digi Player 600 - bílý (white), 1GB, MP3/WMA přehrávač, LCD display, dig. záznamník, USB2.0 disk
Kód:  JV195e

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miniaturní MP3 přehrávač MICROSTAR Digi Player 600 1GB Predaj skončil

Miniaturní MP3 přehrávač MICROSTAR Digi Player 600 1GB

Miniaturní prenosný MP3 a WMA prehrávač so vstavanou pamäťou o veľkosti 1 GB v elegantnom bielom prevedení.Súčasťou prehrávača je integrovaný digitálny záznamník.O napájanie sa stará integrovaný akumulátor, na ktorý je schopný prehrávač pracovať až 12 hodín.Unikátnym riešením pre úsporu miesta je použitie jednej zdierky pre napájanie aj pre pripojenie slúchadiel.Inovatívny OLED displej schopný zobrazovať až 65 000 farieb výrazne uľahčuje ovládanie prehrávača.K ďalším praktickým zručnostiam tohto modelu patrí integrovaný prehliadač textových súborov alebo prehrávanie sekvencií vo formáte Motion JPEG.Za zmienku určite stojí aj funkcie priameho stiahnutia a prekódovanie Audio CD do prehrávača stlačením jedného tlačidla.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
1 GB flash pamäť

Podporované formáty:
MP3 a WMA

Prehrávanie:
Frekvenčný rozsah:20 Hz - 20 kHz
Odstup signál / šum:90 dB

Displej:
OLED displej schopný zobraziť 65 000 farieb
Rozmery:96 x 64 obrazových bodov

Rozhranie:
USB 2.0

Napájanie:
Vstavaný akumulátor
Výdrž:až 12 hodín

Rozmery:
94 x 27 x 10 mm

Hmotnosť:
29 gramov

Obsah balenia:
MicroStar Digi Player 600
Slúchadlá
Pútko na krk
Redukcia Jack -> USB
USB kábel
AC adaptér
Návod
Inštalačné CD-ROM

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miniaturní MP3 přehrávač MICROSTAR Digi Player 600 1GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Miniaturní MP3 přehrávač MICROSTAR Digi Player 600 1GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Miniaturní MP3 přehrávač MICROSTAR Digi Player 600 1GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Miniaturní MP3 přehrávač MICROSTAR Digi Player 600 1GB.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií