Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

Samsung SGH-i900 Omnia černý

Zobraziť katalóg
Samsung SGH-i900 Omnia černý
Mobilný telefón
Kód:  RS129 Produktové číslo:  SGH-i900 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SGH-i900 Omnia černý Predaj skončil

Samsung SGH-i900 Omnia černý

Samsung i900 Omnia je jedným z nejočekávanějších telefónov poslednej doby.A určite oprávnene.Všetko začína už u minimalistického, ale veľmi elegantného vzhľadu, ktorému dominuje na prednej strane ohromný displej, zaujímavo stvárnený reproduktor a tlačidlá pre obsluhu hovorov a optický joystick pod displejom.Celá konštrukcia je veľmi kvalitné, čiastočne z kovových materiálov.Displej telefónu je prispôsobené pre ovládanie pomocou prstov, čomu zodpovedá tiež upravené vnútorné prostredie systému.

Operačný systémom sú Windows Mobile vo verzii 6.1, tu ale podstatne upravená.Úpravy sa týkajú už hlavnej obrazovky (Today).Tá funguje na báze miniaplikácií (widgetů), ktoré poznáme napríkladz Windows Vista.V ľavom pruhu sú ukryté jednotlivé aplikácie, ktoré si v prípade potreby môžete pretiahnuť na hlavnú plochu.Prístupné je odtiaľto napríklad ovládanie hudobného prehrávača, poznámky, svetový čas, galérie obrázkov alebo obľúbené kontakty.Prispôsobenie šlo ale ďalej - dočkáte sa tak aj pohodlného a intuitívneho ovládania hudobného prehrávača, prepracovaného prostredia fotoaparátu alebo jednoduchého výberu aplikácií.Pre prípad potreby je k telefónu dodáva aj stylus, ktorý je však nutné nosiť napr.na poutku, v prístroji naň vyhradené miesto nie je.

Omnia i900 ponúka obrovský úložný priestor v podobe 8 GB vstavaného flashdisky, ktorý je navyše možné ďalej rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet.Miesto pre filmy, hudby, fotografie či mapy teda rozhodne stretávať nebude.Veľmi kvalitné je aj fotoaparát, ktorý ponúkne rozlíšenie 5 megapixelov, automatické zaostrovanie, blesk a možnosť natáčať video.Rovnako prepracovaný je aj hudobný prehrávač, ktorý dopĺňa FM rádio a prehrávač videa.Nielen v hrách využijete polohový senzor, ktorý dokáže automaticky meniť orientáciu displeja.Vďaka vstavanému satelitnému navigačnému čipu GPS sa už nikdy nestratíte.Internet si prezriete prostredníctvom kvalitného prehliadača Opera Mobile 9.5, o rýchle sťahovanie dát sa postará HSDPA alebo WiFi.

Parametre a špecifikácie:

Podporované siete:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
UMTS 2100 MHz

Procesor:
Typ:Intel XScale PX312
Frekvencia:624 MHz

Pamäť:
Operačný:128 MB RAM
Flash pamäť:256 MB ROM
Vstavaný flashdisk s kapacitou 8 GB
Slot pre pamäťové karty microSD (HC)

Operačný systém:
Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional

Displej:
Dotykový TFT LCD, uhlopriečka:3,2 "
Rozlíšenie:240 x 400 bodov

Audio:

Integrovaný mikrofón
Hlasitý reproduktor

Telefonovanie:
Prenos dát GPRS, EDGE a HSDPA
Vibračné vyzváňanie
Polyfonické zvonenia, MP3
Podpora videohovorov

Integrovaný fotoaparát:
Rozlíšenie:5 megapixelov
4x digitálny zoom, automatické zaostrovanie
Blesk - vysoko svietivá led
Možnosť natáčať videosekvencie
Kamera na prednej strane pre videohovoryEfekty:Zvýraznenie / prevrátení / čiernobiele / sépia / zelená / voda / negativ / solarize / relief / obrys / vodové farby
Režim spúšte:Jednotlivo / kontinuálne / Mosaik / panorama / snímku pri úsmeve

Hudobný prehrávač:
Podpora formátov MP3 / AMR-NB / I-Melody / SMAF / XMF / MIDI / SP MIDI / AAC / AAC + / eAAC + / WMA
Zvuková technológia 3D



Hudobné knižnica
FM rádio

Prehrávač videa:
Podporované formáty:MPEG4 / H.263 / H.264 / WMV / dvix / Xvid

Funkcia:
Kancelárske aplikácie (prehliadač dokumentov, bezdrôtový tlač)
Synchronizácia s PC
Organizér
Poznámky
Svetový čas
Kalkulačka
Správca súborov
MSN
GPS navigácia
Opera Mobile 9.5
Widgety
Čítačka vizizek
Pohybový senzor

Rozhranie:
USB 2.0
Bluetooth 2.0
WiFi - bezdrôtové siete štandardu 802.11b / g

Batérie:
Typ:Li-Ion, kapacita:1100 mAh
Pohotovostný stav:150 hod
Čas hovoru:až 5 hod(GSM), až 3 hod(UMTS)

Rozmery:
112 x 56 x 12,5 mm

Hmotnosť:
125 g





/ / www.youtube. com / v / NgRVxxq-afi & hl = en & fs = 1 ">

/ / www.youtube. com / v / NgRVxxq-afi & hl = en & fs = 1 "type =" application / x-shockwave-flash "allowfullscreen =" true "width =" 425 "height =" 344 ">




/ / www.youtube. com/v/ZnwTwPZc4K0 & hl = en & fs = 1 ">

/ / www.youtube.com/v/ZnwTwPZc4K0 & hl = en & fs = 1 "type =" application / x-shockwave-flash "allowfullscreen =" true "width =" 425 "height =" 344 ">

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung SGH-i900 Omnia černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SGH-i900 Omnia černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SGH-i900 Omnia černý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií