AD homeoffice AD homeoffice

Motorola EDGE 20

Zobraziť katalóg
Motorola EDGE 20
4,5 21 hodnotení
Mobilný telefón – 6.7" OLED 2400 × 1080, 144Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 778G 8-jadrový, RAM 8GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 108Mpx (f/1.9)+8Mpx (f/2.4)+16Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 32Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, dual SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie 30W, batéria 4000mAh, Android 11
Kód:  SMTR5070ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola EDGE 20

Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Screen

Motorola EDGE 20 ľahko identifikujete ako smartfón. Pomôže, keď budete potrebovať byť súčasťou všetkého diania na sociálnych sieťach, fotografovať a vyhotovovať videá trojitým snímačom, ale samozrejme tiež hrať náročnejšie hry. Operačná pamäť ponúka kapacitu 8 GB. Tento výkon uspokojí aj náročných a skvele sa uplatní aj pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smartfónu Motorola EDGE 20 poskytuje energiu batéria, ktorá má veľmi solídnu výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4000 mAh. Bez povšimnutia nezostane ani konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Displej má obnovovaciu frekvenciu 144 Hz. Čaká na vás rýchle prehliadanie internetu, keďže tento model podporuje 5G. Smartfón Motorola má systém čistého Androidu.

Dôležité parametre smartfónu Motorola EDGE 20

  • SIM karty v konfigurácii dual SIM
  • Operačná pamäť 8 GB a procesor Qualcomm Snapdragon 778G
  • Grafický akcelerátor Adreno 642L
  • NFC čip na synchronizáciu a platby
  • Zadný fotoaparát má rozlíšenie 108 Mpx
  • Na zadnej strane mobilu nájdete 3 šošovky fotoaparátu
  • 30 W rýchleho nabíjania
  • Odomykanie telefónu pomocou rozpoznania tváre
  • Mobil Motorola má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Bočný pohľad
Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Bočný pohľad

Obrazovka a fotoaparát smartfónu Motorola EDGE 20

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom bude mať Full HD rozlíšenie. Je postavený na technológii OLED. Pokiaľ vám ide aj o jeho frekvenciu, dostala sa na 144 Hz. Foto či videovýbavu zastupuje v mobilnom telefóne Motorola EDGE 20 fotoaparát s trojicou šošoviek, 8Mpx teleobjektív (f/2,4), 16Mpx širokouhlý objektív (f/2,2) a hlavný 108Mpx objektív (f/1,9). Nevyhnutnou proprietou je praktická prisvetľovacia dióda. Pre nadšencov fotografovania selfie záberov ponúka mobil predný snímač s rozlíšením 32 Mpx. Môžete počítať s optickým zoomom, ktorý približuje 3×.

Smartfón Motorola EDGE 20 poteší parádnou výbavou

Smartfón je pripravený obsluhovať hneď 2 SIM karty. Variant bleskového odomknutia zariadenia bez nekomfortného zadávania hesiel otvára spoľahlivé rozpoznávanie tváre. Množstvo používateľov poteší rozhranie NFC, s ktorým bude platenie ešte ľahšie. V parametroch sa nachádza označenie OTG, to znamená, že k smarfónu môžete bez obáv pripojiť napríklad flash disk. Samozrejme, nechýba ani podpora rýchleho pripojenia k sieťam a senzory nutné pre bezproblémový chod všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Lifestyle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Motorola EDGE 20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola EDGE 20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola EDGE 20.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií