Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r

Zobraziť katalóg
MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r
MP4 prehrávač SanDisk Sansa e260r - 4GB + microSD slot, MP3/ WMA/ MPEG4 přehrávač, FM, dig. zázn., 1.8" LCD, USB2.0 disk, Li-Ion
Kód:  JV194p2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r Predaj skončil

MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r

Luxusné MP3 prehrávač s FM tunerom, integrovanou pamäťou 4 GB a možnosťou rozšírenia pomocou pamäťových kariet Micro Secure Digital (TransFlash).Zariadenie je vybavené kvalitným LCD displejom s uhlopriečkou 1,8 "a zobrazením 64 tisíc farieb.Okrem prehrávania klasických MP3 a WMA súborov prehrá aj súbory typu MP4.Ovládanie prístroja a navigácia v menu je jednoduchá.Prístroj tiež ponúka možnosť triedenie hudobných skladieb podľa albumu, autora, názvu a podobne.Pomocou zabudovaného mikrofónu poslúži prehrávač aj ako záznamník hlasu.

Vďaka ľahkému USB 2.0 pripojenia je možné prehrávač použiť i ako prenosný disk.Prístroj je možné pripojiť aj do staršieho rozhrania USB 1.1.Napájanie zabezpečuje Li-Ion batéria s výdržou až 20 hodín prevádzky.

Hlavné vlastnosti:
FM tuner
Hlasový záznamník
Použitie ako flashdisk
Slot na pamäťové karty MicroSD

Parametre a špecifikácie:

Displej:

Typ:LCD
Veľkosť:1,8 "
Počet farieb:64 000

Pamäť:
Interná flash 4 GB
Slot pre micro Secure Digital (TransFlash)

Prehrávanie:
Audio formáty:MP3, WMA, MP4

Rozhranie:
USB 2.0 (spätne kompatibilný is USB 1.1)
Podpora PC i MAC

Napájanie:
Li-Ion batéria
Výdrž:až 20 hodín

Obsah balenia:
Prehrávač
Li-Ion batéria
Stereo slúchadlá
Puzdro
Kábel USB 2.0
Manuál
CD s ovládačmi a softvérom
Poznámka:
» Všetky MP4 prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MP3 přehrávač SanDisk Sansa e260r.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií