AD elektro Motorola EDGE 50

MSI TITAN Black 6GD5

Zobraziť katalóg
MSI TITAN Black 6GD5
Grafická karta 6GB DDR5 (6000MHz), NVIDIA GeForce Titan (-MHz), Boost clock -MHz, PCIe x16, SLi, 384bit, DisplayPort, 2xDVI, HDMI
Kód:  EF380j2 Produktové číslo:  NTITAN Black 6GD5

MSI TITAN Black 6GD5

Herná grafická karta a zároveň súčasné najvýkonnejšie jednočipové grafické riešenie na svete. GeForce TITAN Black je plná superlatívov a prichádza prevalcovať všetko, čo sa jej postaví do cesty. Neprekvapí ju žiadna hra ani v tých najextrémnejších rozlíšeniach a jej spotreba sa pritom drží na perfektné hodnote, o ktorej si môžu zostavy s podobným výkonom nechať iba zdať.

Privítajte technológiu, ktorá napája najvýkonnejší superpočítač na svete, do vášho stolného počítača. GeForce GTX TITAN Black prichádza, aby totálne zničila všetku konkurenciu a nastolila novú éru neskutočne vysokého grafického výkonu. Dnes už známa a naozaj silná architektúra Kepler bola nadopovaní ďalšími výpočtovými jednotkami a zosilnená v oblasti GPGPU, kde karty rady 600 výrazne pokrivkávali za konkurenciou. Karta je vo všetkých smeroch exkluzívne a jedinečná a nesmie chýbať v žiadnej hardvérové ??výbave poriadneho herného nadšencov.

Hoci je karta oveľa výkonnejší ako posledný topmodel spoločnosti nVidia, GeForce GTX 680, zaberá rovnaké množstvo miesta a spotrebováva približne rovnaké množstvo energie. Táto unikátna vlastnosť je jediná svojho druhu a iba s Geforce TITAN sa vám dostane takto neskutočné kombinácia spotreby energie a výpočtového výkonu. Obrovský grafický čip v sebe skrýva 2688 CUDA jadier komunikujúcich so 6 GB pamäte cez 384bitovou pamäťovú zbernicu. Vďaka tomu si zahráte aj tie najnáročnejšie hry na troch monitoroch a ešte navyše v maximálnych detailoch.

Inovatívne chladenie s Vapor komorou využíva vody pre prenos tepla z povrchu čipu pomocou odparovania. Veľká plocha chladiča vďaka hustému rebrovania veľmi efektívne chladí grafické jadro a hranie na extrémne detaily sa tak zaobíde bez extrémnych teplôt. Aerodynamický prúd vzduchu smeruje tak, aby karta nevydávala žiadne nežiaduce hučanie pri chladení. Otáčky ventilátora sa postupne s narastajúcou teplotou plynulo zvyšujú a umožní vám si naplno užívať nerušeného hrania. Grafická karta je krásna nielen vnútri, ale aj na povrchu. Na výrobu boli použité iba prémiové materiály, ktoré plne zodpovedajú exkluzivite tohto kúsku, resp. poriadneho kusu, hardvéru.

S grafickou kartou TITAN môžete hrať tie najextrémnejšie hry na najvyššie možné rozlíšenie. Hry ako Metro 2033 alebo Crysis 3 rozběháte na plné detaily v troch monitorovom zapojenia a zažijete neopakovateľné herné zážitky plné úžasných detailov. Unikátnosť karty len ďalej umocňujú technológie FXAA vyhladzovania, PhysX pre výpočty náročné fyziky alebo GPU Boost 2, ktorá monitoruje frekvenciu karty a upravuje ju tak, aby ste v každá hre dosiahli čo najväčšieho počtu snímok.

Či už si doma budete chcieť zostaviť najvýkonnejší počítač hneď s tromi kartami v zapojení 3-Way SLI alebo si vybudujete kompaktný počítač s výkonom na rozdávanie, GeForce TITAN vždy splní všetky vaše očakávania. V zapojenie troch kariet ponúkne taký výkon, aký nedosiahnete zapojením žiadnych iných jednočipových grafik na svete. Naopak vďaka tichému chladenia a relatívne malej veľkosti sa skvele hodí aj do menších zostáv, ktoré vyprášte všetky dnešné veľké stroje.

Parametre a špecifikácia

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX TITAN Hotovo!
Počet stream procesorov
2 688× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!
Použitie
Multimédiá, Hranie hier Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
6 GB Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX TITAN Hotovo!
Počet stream procesorov
2 688× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Multimédiá, Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
6 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
384-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
837 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
6 000 MHz (6 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI, 3-way SLI Hotovo!
Verzia DirectX
11.1 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny, S vodným blokom Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
250 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
600 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI TITAN Black 6GD5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI TITAN Black 6GD5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI TITAN Schwarz 6GD5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI TITAN Schwarz 6GD5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI TITAN Black 6GD5.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií