Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost Effaclar

Microsoft Comfort Optical Mouse 1000

Zobraziť katalóg
Microsoft Comfort Optical Mouse 1000
Myš černá perla - (Black Pearl)
Kód:  ME317w Produktové číslo:  69H-00007 Stránky výrobcu
Microsoft Comfort Optical Mouse 1000 Predaj skončil

Microsoft Comfort Optical Mouse 1000

Značková optická myš Microsoft so ergonomickým dizajnom určená pre pravákov i ľavákov.Svojimi kompaktnými rozmermi sa hodí k notebookom alebo na stoly s malým pracovným miestom.Špičková optická technológia od spoločnosti Microsoft zaručuje výbornú presnosť, precízne spracovanie a dlhú životnosť.Myš nabízí 2 klasická tlačítka, ako tretí slúži rolovacie koliesko.K počítaču sa pripája pomocou rozhrania USB a je kompatibilná so systémami Microsoft Windows i Mac.

Parametre a špecifikácie:

Prevedenie:
Optické, drôtové

Tlačidlá:
Počet:2
Rolovací kolečko

Rozhranie:
USB

Kompatibilita OS:
Microsoft Windows
Mac

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Comfort Optical Mouse 1000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Comfort Optical Mouse 1000 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Comfort Optical Mouse 1000 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Comfort Optical Mouse 1000 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Comfort Optical Mouse 1000 .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií