Nikon COOLPIX AW120 blue

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX AW120 blue
Digitálny fotoaparát CMOS 16 Mpx, 5x zoom (24-120mm), Li-Ion, 3.0 "OLED LCD, SD/SDHC/SDXC, vstavaný systém GPS, Full HD video, panoráma, vodotesný a odolný voči nárazom a nízkym teplotám, WiFi
Kód:  OI249f2 Produktové číslo:  VNA591E1 Stránky výrobcu

Nikon COOLPIX AW120 blue

Nikon Coolpix AW120 má lepšie predpoklady pre zhotovovanie čistých snímok v outdoorovom prostredí. Po svojom úspešnom predchodcovi pokračuje v duchu precízna konštrukcia, vďaka ktorej je možné fotografovať aj v naozaj náročných podmienkach! Fotoaparát je vodotesný do hĺbky až 18 metrov, odolá pádu z výšky do 2 metrov a navyše umožňuje aj fotografovanie v mrazu do - 10 ° C . So zvýšenou odolnosťou súvisí tiež tzv akčné ovládanie umožňujúce fotoaparát ovládať napr aj v rukaviciach a špeciálny režim pod vodou s upraveným vyvážením bielej farby.

Novinkou je ešte viac širokouhlý objektív NIKKOR, takže do záberu sa vám zmestí väčší scenérie. Veľkým bonusom je razantne navýšená svetelnosť , Čím si možno dovoliť kratšie expozičné časy pre elimináciu rozmazania a minimalizuje sa šum v snímke. Okrem toho ale poteší aj vysokým rozlíšením 16 megapixelov na väčšom snímači umožňujúce veľkoformátovú tlač a chytré priblíženie 10x, kedy sa nestratí žiadne detaily. Pre perfektné fotografie ponúka technológiu pre zníženie rizika rozmazania snímok. Hybridný redukcia vibrácií kompenzuje opticky vibrácie v 5 osiach a využíva aj elektronickej stabilizácie , Pre čo najlepšie výsledky. Pomocou sériového snímania zachytíte akcie až na 6 snímkach pri frekvencii až 8 obr/s

Snímky si potom môžete na 3 "monitora typu OLED . Technológia OLED má vysoký jas a pôsobivou reprodukciou farieb, vďaka čomu garantuje vysoko kontrastný obraz s vynikajúcou viditeľnosťou aj pod vodou a na priamom slnečnom svetle. Vďaka vstavanému systému GPS, GLONASS a mape sveta môžete svoje snímky opatriť geografickými značkami, ľahko sa zorientovať na neznámych miestach a zaznamenávať svoju trasu. U snímok si môžete zobraziť informácie o výške, hĺbke, atmosférickom tlaku alebo vodným tlaku . Vstavané pripojenie WiFi umožňuje zdieľať vaše zážitky rýchlo a bez nutnosti kábla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
3,92 s Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
3,92 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/4,9 Hotovo!
Optický zoom
5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
350 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX AW120 blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX AW120 blue.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií