Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nokia XL zářivě žlutá Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia XL zářivě žlutá Dual SIM
Mobilný telefón 5 "IPS 800x480 Nokia Glance screen, Procesor Qualcomm Snapdragon S4 Dual core 1 GHz, RAM 768MB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 , 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, OS Nokia X Android based
Kód:  RN820a6e Produktové číslo:  A00018886

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia XL zářivě žlutá Dual SIM

Nokia XL je zaujímavý Dual SIM chytrý telefón s veľkým 5 "displejom a prístupom k Android aplikáciám. Systém sa tvári ako prostredie známe z telefónov Nokia, avšak dovoľuje užívať aplikácie obľúbené z Androidu, ktoré sú vo vlastnom Nokia obchodu. XL patrí do segmentu lacnejších telefónov, ale ponúkne aj rad prémiových vlastností, vrátane máp zadarmo. Tento telefón sa dodáva v širokej palete atraktívnych farieb , Z ktorých si každý vyberie.

Nokia je známa svojím dôrazom na kvalitné spracovanie svojich prístrojov a nie inak je tomu u modelu XL. Jej hardware pôsobí solídne a pri jej držaní spoznáte perfektne odvedenú prácu. Celej konštrukcii dominuje veľký displej s technológiou IPS , Ktorý zaručuje perfektné farby za všetkých svetelných podmienok a široké pozorovacie uhly. Dokonca aj na priamom slnku uvidíte všetko bez obmedzenia.

Vo vnútri zariadenia čaká na pokyny dvojjadrový procesor Snapdragon doplnený grafickým jadrom Adreno 203. Spolu so zaslúži o rýchly internetový prístup , Prehrávanie multimédií aj spomínané hranie hier. Čakajú na vás stovky tisíc skvelých hier, vrátane herných kôstok, ako sú Plants vs. Zombies 2 či Asphalt 8! Medzi aplikáciami nechýba štandardy v podobe Facebooku , Twitteri au Nokie už tradičné bezplatná offline GPS navigácia Here Drive s aktuálnymi mapovými podkladmi celého sveta. Jej použitie príjemné zvlášť na veľkom, 5palcovém displeji.

Neodmysliteľnou súčasťou dnešných telefónov je fotoaparát. Nokia XL má hneď dve kamery : Tá hlavná disponuje rozlíšenie 5 megapixelov a je vybavená automatickým zaostrovaním a LED bleskom pre perfektné zachytenie každej zaujímavej situácie, predná kamera potom má rozlíšenie 2 Mpix. Možnosti bezdrôtového pripojenia si užijete prostredníctvom technológie Bluetooth 3.0 . Pre surfovanie na internete je nachystaná WiFi alebo vysokorýchlostné 3G modem. Okrem toho telefón ponúkne tiež 3,5 mm audio konektor a Micro USB konektor. Veľkou prednosťou telefónu je technológia Dual SIM , Ktorá umožňuje používať hneď dve SIM karty naraz a oddeliť tak váš osobný život od toho pracovného.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia XL zářivě žlutá Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia XL zářivě žlutá Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia XL Bright Yellow Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia XL Bright Yellow Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia XL zářivě žlutá Dual SIM.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií