Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

Microsoft Windows XP Professional CZ, legalizační sada (GGK)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows XP Professional CZ, legalizační sada (GGK)
5 1 hodnotení
Operačný systém - CD, SP2
Kód:  WZ075 Produktové číslo:  9PF-00024 Stránky výrobcu
Microsoft Windows XP Professional CZ, legalizační sada (GGK) Predaj skončil

Microsoft Windows XP Professional CZ, legalizační sada (GGK)

Windows XP Professional kombinuje prednosti Windows 2000 Professional, napr štandardizované zabezpečenia, jednoduché ovládanie a spoľahlivosť, a najlepšie funkcie systémov Windows 98 a Windows Millennium Edition, ako sú technológie Plug and Play, zjednodušené používateľské rozhranie a inovovaný prístup k odbornej pomoci. Tým sú vytvorené predpoklady pre to, aby sa systém Windows XP Professional stal najlepším klientskym operačným systémom pre podnikateľskú oblasť. Či ho budete používať na jednom počítači alebo v celosvetovej sieti, ponúka vám tento nový operačný systém vysokú funkčnosť pri znížených nákladoch na klientske počítače.

Táto česká verzia je určená k dodatočnej legalizácii operačného systému Microsoft Windows XP Professional SP2 na už zakúpenom PC, štandardné OEM licenciu už nemožno k dodatočnej legalizácii od 1. 1. 2009 použiť.

Rozsah licencie
Licencia je neprenosná, tzn.po jej inštalácii a aktivácii na konkrétnom počítači je s týmto počítačom zviazaná a nemožno ju prenášať na iný počítač. V prípade krádeže počítača, pri jeho strate alebo fyzického zničenia dochádza k zániku licencie. V prípade prevodu počítača na iného užívateľa/organizácii je možné previesť aj licenciu GGK, spoločne s týmto počítačom. Pôvodný používateľ GGK licencie ju nemôže po jej prevode naďalej používať. Táto licencia neumožňuje downgrade na predchádzajúcu verziu operačného systému Windows. Do 90 dní od nákupu GGK licencie možno dokúpiť Software Assurance pre stolové počítače.
Technická podpora
Poskytovaná zo strany spoločnosti Microsoft, v rovnakom rozsahu ako podpora krabicovej licencie systému Windows.

Inštalácia a aktivácia systému
Po nákupe GGK doporučujem preinštalovať systém Windows s použitím inštalačného média, ktoré je súčasťou GGK balenia. Po inštalácii systému z tohto média alebo po zadaní nového produktového kľúča je potrebné vykonať aktiváciu systému.Aktiváciu je možné vykonať on-line, pomocou dialógových okien priamo v systéme alebo prostredníctvom Aktivačný linky spoločnosti Microsoft na telefónnom čísle 800 100 074.

Parametre a špecifikácie:

Verzia:

Microsoft Windows XP Pro SP2

Počet licencií:
1 užívateľ

Systémové požiadavky:
Minimálna miesto pevného disku: 1536 MB
Minimálna RAM: 64 MB
Minimálne procesor: 233 MHz
Minimálne systémové požiadavky: SVGA (800x600)
Kompatibilné operačné systémy Microsoft Windows XP Professional

Technické detaily:
Platforma Win32

Podporované médiá:
CD

Jazyková verzia:
Česká

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Windows XP Professional CZ, legalizační sada (GGK)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows XP Professional CZ, legalizační sada (GGK).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií