AP+ nový vizuál MS hokej

Panasonic SC-HTB250EGK

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-HTB250EGK
4,0 1 hodnotení
SoundBar – 2.1-kanálový, 120W (RMS), bezdrôtový subwoofer, Bluetooth, Dolby Digital, DTS Digital Surround, HDMI (CEC), optický vstup
Kód:  GZ309e1f Produktové číslo:  SC-HTB250EGK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HTB250EGK

Kvalitný dynamický zvuk. Nielen to sľubuje domáci kompaktný SoundBar so subwooferom od Panasonicu. Vďaka svojim rozmerom sa pohodlne zmestí pod vašu obrazovku alebo na stenu a miestnosť doplní svojím vkusným minimalistickým dizajnom. V spolupráci so stereofónnmi reproduktormi a subwooferom si budete môcť užiť čistý a silný zvuk. Získate tak zo svojich obľúbených filmov a seriálov oveľa reálnejší efekt. Rovno môžete aj streamovať svoju obľúbenú hudbu z telefónu vďaka podpore Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti Soundbar Panasonic SC-HTB250EGK

  • Výkonný 2.1-kanálový zvuk
  • Výborná reprodukcia vrátane basových tónov
  • Minimalistický dizajn a kompaktné rozmery
  • Možnosť inštalácie na stenu
  • Podpora Bluetooth a streamovanie hudby
  • Technológia priestorového zvuku a niekoľko zvukových režimov

Výkonný hardvér a moderné audio technológie

Určite by ste nečakali taký kvalitný zvuk od takého malého zariadenia, akým SC-HTB250EGK je. Stereofónny zvuk z reproduktorov vás však obklopí a zaleje miestnosť perfektnou akustikou. Dvojica reproduktorov vo veľkosti 10 × 4 cm a zosilňovač s výkonom 80 W to bez problémov zvládnu. Nízkofrekvenčný rozsah je posilnený technológiou H.BASS, vďaka čomu SoundBar ovláda aj perfektné basové tóny. Funkcia Virtual Surronud sa postará o priestorový efekt zvuku a vy si už len vyberiete najlepší z režimov Sound, ktorý bude príjemne lahodiť vašim ušiam. Vďaka podpore bezdrôtovej technológie Bluetooth získate jednoduchý spôsob, ako takmer okamžite prehrať svoju obľúbenú hudbu z telefónu bez toho, aby ste museli loviť audio káble. Jednoducho hudbu streamujte a vychutnajte si jej zvýšenú kvalitu.

Možnosti inštalácie zostavy Panasonic SC-HTB250EGK

Veľkou výhodou SoundBaru sú jeho možnosti inštalácie. Samozrejme ho môžete postaviť na televízny stolík, ale rovnako tak ho môžete inštalovať na stenu a to ako vodorovne, tak i zvisle – presne podľa konkrétnych možností svojho interiéru. Tenký subwoofer najlepšie vynikne na stojato, ale aj ten môžete jednoducho položiť na televízny stolík. Jeho veľkou výhodou je bezdrôtový prenos signálu z hlavnej jednotky, takže vás ušetrí premýšľania, kde schovať audio kábel.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

USB
1 × Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Drôtový Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
9,7 cm Hotovo!
Hĺbka
30,7 cm Hotovo!
Výška
45,1 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,6 kg Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky soundbary 2.1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám televizor Philips 50PUS7303, který má podporu ARC. Má i bluetooth, ovšem přes něj lze připojit pouze gamepad a klávesnici. Rád bych si koupil Vaše reproduktory s označením Panasonic SC-HTB250, ale nejsem si jistý, zda mi budou s TV fungovat. Měl jsem za to, že zvuk jde do reproduktorů přes HDMI s ARC, ale když jsem četl informace o reproduktorech, že je připojení k TV přes bluetooth, nejsem si jistý. Nerad bych kupoval něco, co mi pak nebude fungovat. Prosím o info, zda bude vše fungovat jak má jen přes ARC i bez bluetooth. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-HTB250EGK
Príslušenstvo pre Panasonic SC-HTB250EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB250EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB250EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB250EGK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HTB250EGK.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií