Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips SVC1116B

Zobraziť katalóg
Philips SVC1116B
4,2 26 hodnotení
Čistiaca sada na odstránenie prachu, nečistôt a odtlačkov prstov z plochých obrazoviek televízorov a počítačových monitorov, 200 ml, handrička z mikrovlákna
Kód:  WC387a Produktové číslo:  SVC1116B/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SVC1116B

Špeciálna súprava Philips pre vašu obrazovku. Čistiaca kvapalina je navrhnutá tak, aby nezanechala na obrazovke žiadne stopy. Antistatické zloženie zabraňuje priľnavosti prachu a nečistôt na obrazovku. Pomocou tejto bezchĺpkovej mikrovláknovej utierky bezpečne a dôkladne vyčistíte obrazovku. Tento prípravok ľahko nanesiete na obrazovku a potom zotrite. Nehrozí žiadne kvapkanie vaše zariadenie je suché a v bezpečí. Mikrovláknovou látkou na opakované použitie môžete vyprať v jemnej mydlovej vode a nechajte ju uschnúť. Môžete ju používať opakovane.

  • Čistiaca kvapalina bezšmuhová
  • Antistatické zloženie odpudzujúce prach
  • Utierka z mikrovlákien, ktorá nezanecháva vlákna, čistí bezpečne a dôkladne
  • Bezpečný prípravok zabraňujúci odkvapkávaniu
  • Mikrovláknová utierka, ktorá nepúšťa chĺpky, možno ju opakovane použiť a prať

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SVC1116B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SVC1116B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SVC1116B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SVC1116B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SVC1116B.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií