MS hokej Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer VSX-923-S strieborný

Zobraziť katalóg
Pioneer VSX-923-S strieborný
AV receiver 7.2 kanálov, 7x150W, DAC 192 kHz/24-bit, DolbyTrueHD/Digital Plus, DTS-HD Master Audio/DTS-ES/DTS Neo: 6, 4K Upscaling, 3D Ready, AirPlay, DLNA, LAN, MHL, ACL, ASR , FM/AM tuner, USB, 8 +2 HDMI
Kód:  PIO003g1 Produktové číslo:  VSX-923-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer VSX-923-S strieborný Predaj skončil

Pioneer VSX-923-S strieborný

Receiver Pioneer VSX-923 je priamo nabitý najnovšími technológiami. Či už ide o zvukovú kvalitu, možnosti konektivity, alebo schopnosti obsluhy, ponúkne to najlepšie pre náročných užívateľov. S ôsmimi vstupmi HDMI ste pripravení na takmer akúkoľvek akciu. iPod, iPad alebo iPhone môžete pripojiť priamo do rozhrania USB receivera a vďaka digitálnemu prepojeniu si užívať najvyššiu možnú kvality zvuku (ešte ďalej vylepšenú funkciou Advanced Sound Retriever). Sledovať môžete tiež fotografie a videá na pripojenej TV a streamovať aplikácie ako Youtube. Ako čerešničku na torte potom dostávate AirPlay, internetové rádio vTuner, podporu certifikácie DLNA a aplikácie iControlAV2013 pre Android aj iOS na ovládanie receivera priamo z vášho inteligentného zariadenia.

Pre rozšírenú zábavu v celom dome ponúka Pioneer VSX-923 tiež druhý výstup HDMI na smerovanie rovnakého signálu ako v hlavnej zóne, alebo na sledovanie samostatne oddelených zdrojov cez HDMI v ďalšej miestnosti HDZONE. Pre tretiu miestnosť (Zone 2) je potom k dispozícii predzosilnený analógový výstup zvuku. Nechýba ani podpora na zapojenie predných reproduktorov v režime Bi-AMP.

8x HDMI v1.4 - upscaling na rozlíšenie 4K, MHL a 3D obsah


Pioneer VSX-923 využíva najnovšiu špecifikácia HDMI 1.4a, takže sa perfektne hodí na sledovanie 3D obsahu a videa v rozlíšení 4K Ultra HD. Okrem prostého priechodu rozlíšenia 4K, dokáže zdroje s nižším rozlíšením prevzorkovať na 4K Ultra HD, takže sa dokonale hodí pre budúcnosť. Z ďalších významných funkcií možno spomenúť spätný kanál audia (ARC), ktorý využijete napríklad pre televízory s integrovaným DVD prehrávačom, alebo tunerom. Na prenos obrazového a zvukového signálu do televízora aj zvukového signálu smerom z televízora vám tak postačí len jediný kábel HDMI. Na čelnom paneli receivera navyše nájde port štandardu MHL, ktorý vám umožní z prenosných zariadení prehrávať video aj s viackanálovým zvukom.

Pokročilé dekódovanie a množstvo funkcií


Receiver ponúka podporu pre Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, takže si ľahko vychutnáte nekomprimované audio i z diskov Blu-ray. Pri prepínaní jednotlivých zdrojov audia potom poteší funkcia automatického vyváženia hlasitosti, ktorá detekuje rozdiely v hlasitosti a nastaví výstup na strednú úroveň. Počúvanie hudby pri nízkych hlasitostiach vám spríjemní tlačidlo Loudness, ktoré zvýrazňuje basové a výškové frekvencie. Funkcia Direct potom poslúži, ak chcete počúvať maximálne verné audio. Všetky potrebné spracovania signálu sú premostené a vy si tak vychutnáte skutočnú čistotu zvuku.

Bezdrôtový prenos technológiou Bluetooth


Ak je váš mobilný telefón, tablet, počítač a podobné zariadenie vybavené technológiou Bluetooth, môžete po prikúpení voliteľného adaptéra AS-BT200 prenášať hudbu bezdrôtovo priamo do receiveru. A vďaka novej technológii Sound Retriever Air, ktorá bola vyvinutá priamo pre bezdrôtový streaming komprimovaných formátov, znie zvuk sprostredkovaný touto cestou skutočne fantasticky.

Počúvanie hudby je teraz sociálnou záležitosťou


AirJam je na technológii Bluetooth založená aplikácia, ktorá umožní skupine ľudí pripojiť svoje iPody, iPady a iPhony súčasne a pridať vlastné piesne do playlistu v receiveru. Všetci pripojení vidia, aká skladba hrala, hrá a hrať bude, čo predstavuje ideálnu cestu ako vymieňať vlastné a preskúmať cudzie playlisty. (vyžaduje Bluetooth adaptér AS-BT200)

Streamujte s AirPlay aj DLNA


Prevratná funkcia Apple Airplay streamuje hudbu z akéhokoľvek kompatibilného zariadenia pripojeného do vašej domácej siete. Vďaka tomu si môžete jednoducho užívať svoju knižnicu iTunes pomocou nového receivera. S pomocou DLNA potom môžete streamovať širokú paletu obsahu z PC, laptopov, smartfóno a ďalších zariadení.

Bezproblémové ovládanie


Najnovšia verzia Pioneer iControlAV203 rozširuje možnosti ovládania prijímačov a nastavenie domácich kina pre iPhone, iPod touch alebo iPad. Špeciálna verzia oboch aplikácií pre užívateľa Androidu je k dispozícii aj na portáli Google Play. Obe aplikácie majú novú funkciu, ktorá umožňuje používateľom pristupovať do hudobných knižníc uložených na ich zariadeniach a tiež vytvárať zoznamy skladieb, ktoré je možné k prijímaču prenášať bezdrôtovo.

Nová aplikácia iControlAV2013 bola prepracovaná tak, aby predstavila úplne nové užívateľské rozhranie a dotykovú akciu "finger flick" pre rýchlejší prístup k funkciám. Aplikácia má tiež novú samostatnú stránku "ECO MANAGER" na nastavenie energetickej účinnosti.

Inteligentná kalibrácia reproduktorov


Viackanálové reproduktory je možné nasatviť ideálne naozaj len výnimočne. Kalibračný systém MCACC preto analyzuje všetky zvuky pomocou priloženého mikrofónu ako v prípade profesionálnych inštalácií a nastaví časovanie, vyváženie a fázové posuny jednotlivých kanálov.

Režim ECO


S novými režimami ECO môžete v reálnom čase analyzovať a kontrolovať spotrebu podľa prehrávaného obsahu a znížiť jej odber pri zachovaní špičkovej kvality zvuku (ECO Working). Je možné takisto znížiť spotrebu energie, keď je receiver v pohotovostnom režime (ECO Stand-by). Ekologickú prevádzku môžete zapnúť tromi rôznymi spôsobmi - diaľkovým ovládaním, aplikáciou eco Manager v iControlAV2013, alebo na prednom paneli prijímača (ECO Access).

Parametre a špecifikácia:

Základné údaje:
Digitálny signálový procesor: Texas Instruments Aureus (TMS320DA808)
D/A prevodník: 192 kHz/24-bitový
A/D prevodník: 96 kHz/24-bitový
Výstupný výkon: 150 W na kanál pri impedancii 6 ohm (1 kHz, 1% THD)
Odporúčaná impedancia repro: 6-16 ohm
Počet kanálov: 7.2 
Ďalšie: spätný kanál audia (ARC) / Stand-by Pass Through / 4K Pass Through / 4K Upscaling / KURO LINK / port MHL pre inteligentné telefóny / internetové rádia / vTuner / certifikácia DLNA / certifikácie Windows 7 a 8 / podsvietené programovateľné diaľkové ovládanie / režim ECO / bezdrôtové pripojenie Wi-Fi s voliteľným adaptérom AS-WL300 / podpora režimu Bi-AMP / zosilnený signál na reprodukciu zvuku v ďalšej miestnosti (Zone 2)

Prehrávané formáty z LAN/USB:
MP3, WAV, AAC, WMA, FLAC, AIFF, Apple Lossless
192 kHz/24 bit: WAV, FLAC, AIFF

Tuner:
AM/FM s RDS
Počet pozícií: 63

Vstupné konektory:
7 +1 x HDMI v1.4 (1x MHL HDMI na čelnom paneli)
4x kompozitný
1x komponentný
1x digitálny koaxiálny
1x digitálny optický
1x USB 2.0 na čelnom paneli (iPod/iPhone/iPad, USB jednotky)
1x USB 2.0 na zadnom paneli pre Wi-Fi adaptér AS-WL300
1x port pre adaptér Bluetooth AS-BT200
1x RJ-45 LAN Ethernet
1x IR

Výstupné konektory:
2x HDMI v1.4
1x kompozitný
1x IR
2x predzosilnený výstup pre subwoofer
1x predzosilnený výstup zóny 2
1x slúchadlá na čelnom paneli

Priestorové formáty zvuku:
Dolby Digital / Dolby Digital EX / Dolby Digital Plus / Dolby Pro Logic II / Dolby Pro Logic IIx / Dolby Pro Logic IIz /Dolby True HD /DTS /DTS-ES / DTS Neo: 6 / DTS 96/24 /DTS-Express / DTS-HD High Resolution Audio /DTS-HD Master Audio
Priestorové režimy: 11 + 1 pre slúchadlá

Audio funkcie:
Automatická kontrola hlasitosti (viackanálová) / Auto Surround / vylepšenie dialógu / digitálna redukcia šumu / konverzia DSD <-> PCM (viackanálová) / kontrola dynamického rozsahu / Headphone Surround / Front Stage Surround Advance / funkcia druhej zóny / kontrola fázy / MCACC (Advanced, 9-pásmové) / PQLS (viackanálové) / oneskorenie zvuku (Lipsync) / Advanced Sound Retriever (viackanálový) / Sound Retriever AIR / Sound retreiver link / Standing Wave Control / Stream Direct / symetrický EQ / Virtual Depth / Virtual Surround Back / Virtual Height / Virtual wide / X-Curve

Video funkcie:
Deep Colour, 3D Ready, xvColour, HD Digital Film Direct 24, zvýšenie rozlíšenia na 1080p (upscaling) / zvýšenie rozlíšenia na 4K Ultra HD (upscaling) / Advanced Video Adjust / PureCinema / Stream Smoother / HDMI Standby Through / HDMI Standby Input Switching

Aplikácia:
iControlAV2013
Air Jam
AVNavigator

Kompatibilita Apple:
Apple AirPlay
Ovládanie prehrávania z obrazovky aj zariadenia aj diaľkovým ovládačom receiveru, súčasné nabíjanie s prehrávaním, zobrazenie obalu albumu, prehrávanie videa
Pad 4G (*)/3G
iPad2, iPad
iPad mini (*)
iPhone 5 (*), iPhone 4S
iPhone 4, iPhone 3GS
iPhone 3G, iPhone
iPod touch 5G (*)/4G/3G/2G/1G
iPod nano 7G (*)/6G (*)/5G/4G/3G
(*): iba zvuk

Napájanie:
Funkcia automatického vypnutia
Požiadavky na napájanie: AC 220-230 V, 50/60 Hz
Maximálna spotreba: 550 W
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,1 W

Prevedenie:
Farba: strieborná
Rozmery: 435 x 168 x 362,5 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 9,7 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer VSX-923-S strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-923-S stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-923-S stříbrný. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-923-S stříbrný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer VSX-923-S stříbrný.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií