Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Aplus Case Da Capo con LCD

Zobraziť katalóg
Aplus Case Da Capo con LCD
PC skrinka - černo-šedý (black-grey) tower, ATX, 5x5.25", 2+3x3.5", bez zdroje
Kód:  UD757
Aplus Case Da Capo con LCD Predaj skončil

Aplus Case Da Capo con LCD

Spoľahlivá počítačová skriňa s moderným vzhľadom, ktorý dopĺňa veľký LCD displej umiestnené na čelnej strane skrine.Skriňa čierno-sivej farby určená pre základné dosky formátu ATX a E-ATX.Obsahuje päť 5,25 "a dve 3,5" vonkajšie pozície, ku ktorým je zabezpečený prístup pomocou výklopných dvierok.Tým odpadá starosť o farbu Vašej mechaniky, pretože tá je zastreté.Vnútri skrine nájdeme ďalšie tri 3,5 "pozície pre pevné disky.

Skriňa je vyrobená z hliníka a kvalitného plechu hrúbky 1 mm.K dispozícii sú ľahko prístupné konektory, cez ktoré možno pripojiť dve USB a jedno FireWire rozrhaní.K dispozícii je aj výstup na slúchadlá a vstup pre mikrofón.O chladenie sa postarajú 80 milimetrov ventilátory vpredu a hore aj ďalšie tri 90 mm.Počítačová skriňa je dodávaná bez zdroja.

Parametre a špecifikácie:

Pozícia:
5 x 5,25 "
2 x 3,5 "
3 x 3,5 "skrytá

Ventilátory:
2 x 80 mm vpredu a hore
2 x 90 mm z boku
1 x 90 mm vzadu

Základné dosky:
ATX, Extended ATX

Konektory:
2 x USB
2 x Audio
1 x Firewire

Farebné prevedenie:
Čierno-šedé

Materiál:
Hliník
SECC (1 mm)

Rozmery:
215 × 490 × 600 mm

Hmotnosť:
10,88 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aplus Case Da Capo con LCD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aplus Case Da Capo con LCD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aplus Case Da Capo con LCD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aplus Case Da Capo con LCD.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií