AD květen univerzal P&G boost

Prestigio MultiPad Rider 7.0 sivý

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Rider 7.0 sivý
3,0 1 hodnotení
Tablet Dual-Core 1.0GHz, dotykový 7.0 "1024x600, 1GB RAM, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, WiFi, kamera 0.3MPx, microUSB OTG, batéria 3500 mAh, Google Android 4.2
71,38 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DX271a Produktové číslo:  PMP3007C_WI Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad Rider 7.0 sivý 71,38 € Rozbalené

Prestigio MultiPad Rider 7.0 sivý

Prestigio MultiPad Rider 7.0 sivý je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

S Prestigio MultiPad Rider 7.0 si užijete všetky krásy digitálneho sveta na jedinom zariadení, ktoré sa stane spoločníkom vášho dynamického životného štýlu. Kompaktné rozmery a 7 "veľký displej dovolí nosiť tablet kamkoľvek a zároveň pohodlne prehrávať filmy pri ceste vlakom, čítať knihy v kaviarni, prezerať fotky u kamarátov alebo napríklad on-line nakupovať doma na gauči. Vysoké rozlíšenie 1024 x 600 pixelov zaistí jemný a krištáľovo jasný obraz.

Operačný systém Android 4,2 Jelly Bean poháňa dvojjadrový procesor ARM Cortex A9 bežiaci na frekvencii 1,0 GHz, ktorému asistuje 1 GB operačnej pamäte. Aplikácie a súbory uložíte do vnútornej pamäte o veľkosti 8 GB , Ktorú možno rozšíriť o microSD kartu veľkosti až 32GB. Na cestách vás bude navádzať MultiPad Rider vďaka jeho vstavanému GPS prijímači. Konektivita je u toho modelu naozaj veľkolepá. S WiFi podporujúceho rýchlosť až 21Mbps pre download a až 5.76Mbps pre upload, bude surfovanie na internete zábavou. Samozrejme nechýba ani Bluetooth pre rýchlu výmenu dát medzi zariadeniami a webkamera pre videohovory cez Skype.

Kapacita batérie 3500mAh poskytne dlhú výdrž tabletu na jedno nabitie. Aj napriek vysokej kapacitou batérie si tablet zachoval štíhly vzhľad a nízku hmotnosť . Dodaný OTG kábel ponúka možnosť pripojenia flashdisku a iných USB zariadení.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Rider 7.0 sivý
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií