AD elektro Motorola EDGE 50

Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black
Tablet MediaTek MT8389 Quad-Core 1.2GHz, dotykový 10.1 "1280x800 IPS, 1GB RAM, interná pamäť 16GB, microSD až 32GB, WiFi, 3G modem, funkcie telefónu (volani, SMS, MMS), Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 2MPx + 0.3 MPx, microUSB OTG, miniHDMI, batéria 6400mAh, Google Android 4.2
Kód:  DX276r53a Produktové číslo:  PMP7110D3G_BK Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black Predaj skončil

Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black

Tablet Prestigio MultiPad 4 Diamond vo verzii 3G sa prináša to najlepšie pre mobilný výkon. Hliníkové telo s profilom 9,7 mm má jednoduchý, moderný dizajn dostupný v dvoch farebných prevedeniach - čiernej a bielej. To je však len začiatok.

S štvorjadrovým procesorom vám bude výkon burácať v rukách. Očakávajte okamžité načítanie webových stránok limitovanej iba internetovým pripojením, vyššiu rýchlosť aj u náročných aplikácií, multitasking a pôsobivý multimediálny zážitok - sledujte filmy vo vysokom rozlíšení a hrajte 3D hry . Výhodou modelu Tablet Prestigio MultiPad 4 je aj podpora 3G pripojenie mimo dosahu wi-fi sietí, GPS lokalizácia na mapách, 6hodinový výdrž batérie a Bluetooth pre využitie ďalších mobilných zariadení.

Hardvérové \u200b\u200bkvality vyzdvihuje ešte o úroveň vyššie IPS obrazovka s vysokým rozlíšením . Podá ostrý obraz s farbami v pôsobivom kontrastnom pomere, takže príbehy hier aj filmov ožijú pred vašimi očami. Užijete si tak kvalitný obraz bez farebných skreslenia. Vezmite si svoje multimediálne súbory so sebou vďaka internej 16GB pamäte as až 32GB prídavnou pamäťovou kartou. Aj keď ste na cestách, zostaňte v kontakte s priateľmi, rodinou a obchodnými partnermi vďaka prednej kamere pre videohovory. Nahrajte si neopakovateľné okamihy so zadnou 2Mpx kamerou a zdieľajte fotografie na sociálnych sieťach.

Tablet beží na vyspelom systéme Google Android 4.2 Jelly Bean s mnohými predinštalovanými aplikáciami, vďaka čomu je pripravený k použitiu ihneď po vybalení z krabice. Medzi aplikáciami nájdete Office Suite Pro na prehliadanie a editáciu kancelárskych dokumentov a Prestigio eReader s výberom z viac ako 850 000 e-kníh v 24 jazykoch. Vďaka aktualizáciu OTA (over the air), ktorá vám zaistí najnovší firmware, bude vaše zariadenie vždy aktuálne. Prestigio Installer vám navrhne najnovšie aplikácie, kompatibilné s vaším MultiPad. Viac ako 700 000 aplikácií je k dispozícii na prevzatie.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií