PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy Camera, Cobalt Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Camera, Cobalt Black
4,5 2 hodnotení
Digitálny fotoaparát 4.8 ", 1280x720 dotykový, Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9, 8GB, 1GB RAM, WiFi, Bluetooth, USB host, CCD 16 Mpx, 21x zoom, objektív 23mm širokouhlý, HD video 1080p, microSD, stabilizácia obrazu, Android 4.1
Kód:  RS159b Produktové číslo:  EK-GC100ZKAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Camera, Cobalt Black

Inteligentné fotografovanie - to je cieľ hybridného prístroja SAMSUNG Galaxy Camera, ktorý v sebe snúbi vlastnosti kvalitného digitálneho fotoaparátu a prednosti moderného operačného systému pre mobilné telefóny Google Android.Získate tak celý rad nových možností, ktoré Vás doslova uchváti.Výnimočne bohatá ponuka profesionálnych režimov snímania, funkcií úprav a rôznych aplikácií prichádza v jednom lákavom balíčku až priamo k vám.Štát sa profesionálom ešte nikdy nebolo tak jednoduché a zábavné.SAMSUNG Galaxy Camera sa chváli tiež špičkovú hardvérovú výbavou - to čo Vás zaujme na prvý pohľad je celkom iste dotykový kapacitný displej s uhlopriečkou 4,8 "a rozlíšenie 1280 x 720 pixelov.S takýmto displejom bude ovládanie všetkých funkcií hračkou.Plynulú prácu zaistí kombinácia špeciálneho procesora SAMSUNG Exynos 4412 a 1 GB RAM operačnej pamäte.Interná pamäť prístroja dosahuje k hodnote 8 GB a samozrejmosťou je možnosť rozšírenia pomocou pamäťových kariet.

Veľký dôraz bol kladený aj na pestrú paletu podporovaných sietí, kde okrem štandardnej GSM, GPRS a EDGE nájdeme aj podporu vysokorýchlostných HSPA sietí.Dostatočnú konektivitu predstavuje prítomnosť microUSB hosť a microHDMI konektorov.Okrem toho môžete využívať výhody pripojenia k WiFi sieťam, Bluetooth rozhranie alebo vysoko praktický GPS snímač.Svoje obľúbené slúchadlá ľahko pripojíte pomocou 3,5 mm stereo jacku.Pri letmom pohľade na fotografické vlastnosti SAMSUNG Galaxy Camera je jasné, že stojíte pred naozaj kvalitným prístrojom.Disponuje skvelým 16 megapixelovým snímačom a podporuje až 21x zoom.Osadený objektív širokouhlého strihu sľubuje mohutnú podporu Vášmu fotografickému umenie pri tvorbe ideálneho záberu.Samozrejmosťou je tiež podpora natáčanie FullHD videa a taktiež optická stabilizácia obrazu, ktorá Vás podrží v situáciách, kedy sa nevyhnete roztrasené ruky.

SAMSUNG Galaxy Camera je všestranný fotoaparát.Zblízka alebo z diaľky.Jasné svetlo alebo tlmené osvetlenie.Fotoaparát si poradí aj so zradným scénami a uchová Vaše spomienky v skvelej kvalite.K dispozícii je tiež špeciálny Smart Pre Mode, vďaka ktorému môžete popustiť uzdu svojim umeleckým schopnostiam.Nové a prepracované funkcie úprav pomôžu vyšperkovať fotka a urobiť z nich hotové umelecké diela.Smart Content Manager zase pomôže prehľadné organizáciu vyhotovených fotografií i záznamov tým najpohodlnejším a nejintuitivnějším spôsobom.Veľkou devízou je aj fakt, že práca s fotoaparátom SAMSUNG Galaxy Camera je v každom okamihu intuitívne a veľmi zábavná.Overenie tohto faktu začína už samotným nadčasovým dizajnom tela prístroja, ktoré sa perfektne drží a končí u podpory Voice Control - teda ovládanie hlasom.Skrátka povedzte svojmu fotoaparátu čo chcete a vychutnajte si jeho porozumenie.Dôležitou súčasťou je tiež prepracovaná podpora zdieľanie Vášho obsahu prostredníctvom populárnych sociálnych sietí a internetu.Avšak aj v okamihoch, kedy nie ste pripojení, môžete ľahko organizovať a vyberať obsah určený pre neskoršie zdieľanie.Všetko veľmi pohodlne a efektívne.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

šikovný digitálny fotoaparát

Operačný systém:
Android 4.1 Jelly Bean

Displej:
Typ: LCD kapacitný dotykový
Rozlíšenie: 1280 x 720, 308 DPI
Veľkosť: 4,8 "

Procesor:
SAMSUNG Exynos 4412 (Quad-core 1,4 GHz Cortex-A9)

Pamäť:
Operačný: 1 GB RAM
Interné: 8 GB
možnosť rozšíriť pomocou microSD, microSDHC alebo microSDXC pamäťových kariet

Siete:
GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA

Konektivita:
microUSB
microHDMI
Wi-Fi
Bluetooth
GPS
3,5 mm jack

Obrazový snímač:
Efektívny počet pixelov: 16,3 Mpx
Typ: CCD

Objektív:
Optický zoom: 20,9 ×
Minimálna ohnisková vzdialenosť: 23 mm
Maximálna ohnisková vzdialenosť: 481 mm

Stabilizátor:
optický

Citlivosť:
Auto, 100, 200, 400, 800, 1600,3200

Ďalšie vlastnosti:
Možnosť nahrávať FullHD video
Autofocus
Blesk

Napájanie:
1 650 mAh akumulátor

Rozmery:
129 x 71 x 19,1 mm

Hmotnosť:
305 g

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
23 mm Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
23 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
483 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
21 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4,8" (12,19 cm) Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Vnútorná pamäť
8 192 MB (8 GB) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Camera, Cobalt Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Camera, Cobalt Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Camera, Cobalt Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Camera, Cobalt Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Camera, Cobalt Black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií