PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Samsung HT-HS5200

Zobraziť katalóg
Samsung HT-HS5200
Domáce kino Štýlové kino, 2.1CH zvuk, 500W, predné Štýlové reproduktory, Bluetooth, 2x HDMI, optický vstup, WiFi, AllShare Play/AllShare Cast, Smart Hub 2013, webový prehliadač
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WH866d8 Produktové číslo:  HT-HS5200/EN Stránky výrobcu
Samsung HT-HS5200 501,78 € Rozbalené

Samsung HT-HS5200

Samsung HT-HS5200 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Samsung predstavuje 2.1 systém Blu-ray 3D domáceho kina, konkrétne model HT-HS5200. Užijete si s ním vysoko kvalitný 2.1-priestorový zvuk, prehrá vám 3D obsah z diskov Blu-ray 3D a poskytne vám tiež skvelé sieťové funkcie vrátane ovládanie mobilom alebo sprístupnenie multimédií v rámci domácej siete. Stane sa tak neodmysliteľnou súčasťou vašej televíznej steny.

Celkový efektívny výstupný výkon súpravy je 500 W . Pozdvihnite si audiovizuálny zážitok na novú úroveň s čistým zvukom. Zostava je okrem výkonu zameraná aj na elegantný a nadčasový vzhľad, vďaka ktorému skvele zapadne do každého štýlového interiéru. Kompatibilita s rozhraním Bluetooth vám umožňuje zapnúť reproduktory diaľkovo pomocou vášho inteligentného telefónu. Stačí ich spárovať s vašim smartfónom a potom ich jedným dotykom na displeji aktivovať. Potom už si len budete užívať výborný zvuk.

Technológia AllShare vám umožní sprístupniť obsah so všetkými pripojenými zariadeniami a chváli sa aj zrkadlením obrazovky, teda sledovaním rovnakého obsahu na displeji vášho inteligentného telefónu a na televízore naraz. Užite si akčné hry na veľkej obrazovke s ovládaním na vašom mobile. Doprajte si 3D zážitky na ešte lepšej úrovni s technológiou Full HD 3D. S automatickým kontrastom 3D obsahu sa totiž dočkáte ostrejšieho kontrastu a plynulejšieho a čistejšieho obrazu.

Praktické rozhranie HDMI ARC (Audio Return Channel) umožní bez optického kábla pripojiť k prehrávaču zariadenia, ktoré spracovávajú televízny výstupný signál. K tomu, aby ste mohli používať reproduktory s ktorýmkoľvek ďalším kompatibilným prístrojom, tak postačí iba HDMI kábel pripojený do televízora. Využiť toho môžete napríklad s vašou hernou konzolou, multimediálnym centrom (HTPC), satelitným prijímačom, či set-top boxom.

Funkcia TV Sound On umožní jediným stlačením tlačidla vypnúť integrovaný reproduktor televízora a spustiť skvelý priestorový zvuk tohto domáceho kina. Rovnako inteligentná je aj BD Wise. Synchronizuje všetky vaše zariadenia Samsung pripojené cez HDMI, stará sa o maximálnu kvalitu obrazu a spozná, čo práve robíte - keď počúvate hudbu, automaticky vypne obraz televízora.


Parametre a špecifikácia:

Celkový výkon:
500 W

Podporovaný typ diskov:
3D Blu-ray
Blu-ray Video
DVD-Video/DVD±R/DVD±RW
CD DA/CD-R/CD-RW
VCD 1.1

Formát dekódovania:
AVCHD, DivX, DivX HD, LPCM, MP3, MKV, WMA, WMV (1/2/3/7/9), FLAC, JPEG, HD JPEG, AAC

Funkcie zvuku:
Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS 96/24, DTS HD, Power Bass
Počet zvukových režimov (DSP): 8

Funkcie obrazu:
BD Wise 1.0
BD Profile
BD Live
Prevod videa do vyššieho rozlíšenia (DVD)

Tuner:
FM, RDS

Rozmery:
Rozmery produktu (Š x V x H) 430 x 55 x 224 mm
Čisté rozmery basového reproduktora 255 x 297 x 255 mm
Čisté rozmery predného reproduktora 122 x 530 x 120 mm

Hmotnosť:
Hmotnosť produktu 1,9 kg
Čistá hmotnosť basového reproduktora 4,6 kg
Čistá hmotnosť predného reproduktora 1,2 kg
Hrubá hmotnosť jedného balenia 12,2 kg

Napájanie:
Spotreba v pohotovostnom režime 0,5 W
Spotreba v prevádzkovom režime 47 W

Príslušenstvo:
Anténa

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung HT-HS5200
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií