AD květen asus BOOST JBL

Sencor Element 7D002 GREY

Zobraziť katalóg
Sencor Element 7D002 GREY
Tablet - Dotykový 7 "800x480 LCD, CPU 1.0GHz Dual-core, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, WiFi, Webkamera, microSDHC slot, microUSB, Google Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RF007b2 Produktové číslo:  8590669137275 Stránky výrobcu
Sencor Element 7D002 GREY Predaj skončil

Sencor Element 7D002 GREY

Tablet Sencor Element 7D002 je ideálnym chytrým zariadením za bezkonkurenčnú cenu pre každého. Prístroj je vyvedený v nadčasovom šedom prevedení, takže vždy pôsobí elegantne. Zariadenie pracuje na platforme Android 4.2 Jelly Bean.Viac miesta znamená viac zábavy a so 7'' IPS displejom s až 5dotykovým ovládaním je o miesto viac než dobre postarané. Od hrania hier cez sledovanie videí až po surfovaní na internete - zo všetkého budete mať ďaleko viac vďaka jasnému a ostrému obrazu.

Všetok obsah tabletu zdieľajte ľahko a rýchlo vďaka integrovanému Wi-Fi prijímaču podporujúcemu štandardy 802.11b/g/n. Nalaďte si svoju obľúbenú rádio stanicu a ponorte sa do sveta audio zábavy. A ak nestačí vám repertoár slovenského éteru, stačí pustiť si svoju vlastnú hudbu, ktorú môžete nosiť všetku so sebou. Nič vás totiž vďaka integrovanej (4 GB) a rozšíriteľné pamäti (microSD - až 32 GB) Nebude držať pri zemi - audio, video, dokumenty, všetko pohodlne na jednom mieste a vždy po ruke!

Prístroj je poháňaný 2jádrovým procesorom Rockchip s frekvenciou 1 GHz a 512MB operačnou pamäťou DD3. Do výbavy patrí aj pohybový senzor. Základné štartovacie aplikácie sú už súčasťou výbavy tabletu. Zatúžite Ak však po ďalších aplikáciách, nie je problém - v obchode Google Play si vyberie naozaj každý.

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element 7D002 GREY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element 7D002 GREY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element 7D002 GREY.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií