Sencor Element P021 Grey

Zobraziť katalóg
Sencor Element P021 Grey
5 1 hodnotení
Mobilný telefón 2.4 "320x240, MicroSDHC až 8GB, Fotoaparát 0.3Mpx, Bluetooth, svietidlo, FM rádio, microUSB, Dual SIM (2x Mini SIM), Batérie 800mAh
Kód:  SENC1002 Produktové číslo:  30013851 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor Element P021 Grey

vlastnosti telefónu

51,5 mm

vypnuté
Sencor Element front
vypnuté
Sencor Element side

11,3 mm

Úhlopříčka displeje

2,4 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

nie je známe

(Parameter nebol dohledaný)

Výdrž baterie

250 hod

výdrž batérie

MicroSim

dual SIM

typ SIM karty

Rozměry

51,5 x 128 x 11,3 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

nie je známe

(Parameter nebol dohledaný)

Typ fotoaparátu

0,3 Mpx

(Parameter nebol dohledaný)

Připojení

nie je známe

(Parameter nebol dohledaný)

SD karta

MicroSDHC

slot na pamäťové karty

Váha

nie je známe

(Parameter nebol dohledaný)

Chcete jednoduchý telefón s klasickou tlačidlovú klávesnicou? Potom je mobilný telefón Sencor P021 tou správnou voľbou. Klasický dizajn telefónu vyniká svojou jednoduchosťou pri používaní a tiež veľmi nízkou hmotnosťou. Čierne telo telefónu dodáva veľmi dôstojný dizajn. Klasickou tlačidlovú klávesnicu ocení každý začínajúci používateľ mobilného telefónu. Vďaka svojej nízkej cene nájde telefón využitie určite aj v rámci mnohých firiem. Pre firemné prostredie je veľkým plusom možnosť osadiť telefón dvoma SIM.

kľúčové vlastnosti

  • Klasická konštrukcia s tlačidlovú klávesnicou
  • Nízka hmotnosť a elegantný čierny dizajn
  • Veľmi nízka cena
  • Možnosť používania dvoch SIM súčasne
  • Rozšírenie pamäte vďaka MicroSDHC

Skvelý základný telefón

Zariadenie disponuje displejom o rozlíšení 320 x 240 pixelov, čo je pri uhlopriečke 2,4 "dostatočná hodnota. Na zadnej strane nájdete fotoaparát so základným rozlíšením 0,3 Mpx. Vďaka slotu pre pamäťové karty s kapacitou až 8 GB môžete telefón využiť aj ako prehrávač pesničiek vo formáte MP3. Podpora Bluetooth umožňuje pripojenie handsfree a batéria s kapacitou 800 mAh zabezpečuje v dnešnej dobe nevídanú výdrž až 250 hodín v pohotovostnom režime.

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element P021 Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element P021 Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element P021 Szürke.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií