AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips SHH3911

Zobraziť katalóg
Philips SHH3911
Slúchadlá
Kód:  JM080d Produktové číslo:  SHH3911 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHH3911

Komfortná ergonomická sluchátka s oblúkom na krk špeciálne určené pre telefóny Nokia XpressMusic.Môžete si s nimi vychutnať vynikajúci zvuk, ktorý je dielom neodymového magnetu ako najlepšieho materiálu pre vytvorenie silného magnetického poľa, pre väčšiu citlivosť vinutie reproduktora, pre lepšiu odozvu basov a celkovo vyššiu kvalitu zvuku.Veľké neodymové reproduktory prenášajú skvelé basy, široký frekvenčný rozsah as ich 32 mm kompaktnom vinutím je podávaný neskreslený zvuk pri ľubovoľnom vstupnom výkone.

Otvory so systémom Bass Beat umožňujú pohyb vzduchu a zlepšujú zvuk s hlbokými basy.Špeciálne tvar a luxusné polstrovací materiál náušníky zaručujú dokonalé uchytenie a maximálne pohodlie.Tvar náušníky zabraňuje úniku zvuku, zlepšuje výkon basů a dokonale zodpovedá ľudskému uchu.

Dĺžka kábla je navrhnutá tak, aby bol zaručený optimálny príjem zvuku z mikrofónu konektora handsfree a tiež optimalizuje celkovú dĺžku kábla k mobilnému telefónu.Rozdělený kábel potom zaručí väčšiu slobodu pohybu a umožňuje pohodlné spojenie pomocou diaľkového ovládania.Navyše je použitý jednostranný kábel, ktorý sa nezamotá pretože je pripojený len na jednej strane.

Parametre a špecifikácie:

Frekvenčný rozsah:12 - 22000 Hz
Impedance:32 Ohmů
Citlivosť:95 dB
Maximálny príkon:100 mW
Akustický systém:Otvorený
Typ magnetu:Neodymový
Vinutí reproduktoru Voice Coil:Meď
Membrána:Mylarová kopula
Priemer reproduktora:32 mm
Typ:Dynamický

Kábel:
Prepojenie:Dvojité - paralelní, asymetrické
Typ kábla:Meď
Dĺžka kábla:0,35 m + 1 m
Jednostranný kábel

Pripojenie:
3,5 mm stereo jack
Povrchová úprava konektoru:Niklovaná

Ostatné parametre:
Určené pre telefóny Nokia XpressMusic
Otvory sa systému Bass Beat
Komfortní polstrování náušníky
Rozdělený kábel

Rozmery balenia:
179 x 224 x 58 mm

Hmotnosť:
50 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHH3911 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHH3911. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHH3911. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHH3911. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHH3911.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií