Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

Smolíček pacholíček

Zobraziť katalóg
Smolíček pacholíček
Spoločenská hra odporúčaný vek od 3 rokov - 0,47 €/ks
Kód:  EF155 Produktové číslo:  8595028868302

Smolíček pacholíček

Smolíček je jednoduchá zábavná hra pro děti. Cílem je najít Smolíčka v lese a nasbírat při tom co nejvíce žetonů s obrázky. Jeden z hráčů má za úkol libovolně rozestavit všechny kartony se Smolíčkem, houbičkami, veverkami, beruškami, žabkami a ptáčky na kolečka na herním plánu a překrýt je plastovými stromečky.

Samotná hra se odehrává za pomoci hodu obrázkovou kostkou. Hráč hodí kostkou a odkryje stromeček dle vlastního výběru. Pokud je pod ním předmět shodný s obrázkem na kostce, předmět si vezme a stromeček odevzdá nehrajícímu hráči. Pokud však narazil na předmět jiný, bere si stromeček a nehrajícímu hráči naopak odevzdává odhalený předmět.

Hra končí, jakmile je odhalen Smolíček Pacholíček. Za každý žeton pak hráči (i ten nehrající) dostávají body dle tabulky. Za stromeček a žeton s muchomůrkou pak body mínusové.

Parametry a specifikace:

Počet hráčů:
3 - 5

Doba hry:
20 - 40 minut

Obsah balení:
hrací plán
25 kartónových koleček + dvě náhradní
25 stromečků
obrázková kostka

Doporučený věk:
4+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Parametre a špecifikácia

Maximálny počet hráčov
5 Hotovo!

Základné

Maximálny počet hráčov
5 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Smolíček pacholíček
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smolíček pacholíček.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií